• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Radovanović

05.09.2023

15:50

Obavezno pročitajte! Tekst Ivana Radovanovića: Totalni idioti!

Zoran Sinko

Kolumne

Obavezno pročitajte! Tekst Ivana Radovanovića: Totalni idioti!

Podeli vest

Dakle, samo poslednji som može da smisli da je košer praviti performans u Skupštini, u trenutku dok Srbadija, i svako drugi u ovoj zemlji, gleda, netremice, utakmicu u kojoj basketaši pokušavaju da uđu u polufinale fucking Svetskog prvenstva.

Od nula, do beskonačno, to što je opozicija uradila, beskonačno je glupo. Pošto mogu da se kladim da je i Dragan Đilas gledao basket, a ne Ćutu. I da je 99,99 odsto onih koji su protiv Vučića, blenulo u košarku i pet para nije davalo da promeni kanal i obrati pažnju na Skupštinu.

I da im je neko dirnuo daljinski, dok Bogdanović šutira za trojku, istog trena bi mu se naj... keve, a negde bi došlo i do ozbiljnog, opozicionog, nasilja u porodici, bez obzira na to koliko smo svi protiv nasilja. I jesmo, ali ne dok igra Srbija. Basket. Četvrtfinale. Protiv onog slona od dva i po metra.

Tada me, jednostavno, ne diraj. Tada nemoj da mi pričaš ni o čemu drugom. I nikako ne pominji Ćutu. Ni Mariniku, pošto me zabole za njih, bar ta dva sata, a mene i nešto duže.

Elem, posle svega, ostaje ozbiljno pitanje, za drugove iz opozicije:

Da li ste vi normalni?

I ne samo zbog performansa, u totalno pogrešno vreme, nego, pre svega, zato što ste dozvolili sebi da vam Ćute određuje šta ćete da radite. Pa neće izbori da budu na Tik Toku, rođaci. Nije fora u politici da po svaku cenu skreneš pažnju na sebe, za to služe Instagram i slične gluposti. Šta radite to, igrate se "izazova", onih sa mreža? I šta je sledeće, pošto, evo, već godinama, uporno, vozite u suprotnom smeru.

Da li ste svesni da su čak i oni čije interese, umesto svojih, tako zdušno zastupate, kao glavnu vest juče imali basket, a ne Skupštinu? Sve zajedno, posle ovoga juče, nema nade za vas. Osim ako ne naterate razne Ćute da se popnu na onaj pilon Đilasovog mosta, naprave selfi i potom urade najpametniju stvar u svom životu.

Pa da onda ozbiljno počnete da se bavite politikom, a ne Tik Tok budalaštinama. I da vam javim, na kraju. Razbili smo Litvaniju. Bolje nego vi Skupštinu, ikada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija