• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2024

15:40

Radno vreme za Vaskrs! Evo kako sutra rade prodavnice, pijace i apoteke

printscreen/pixels

Društvo

Radno vreme za Vaskrs! Evo kako sutra rade prodavnice, pijace i apoteke

Podeli vest

Radno vreme prodavnica, tržnih centara i pijaca za vreme vaskršnjih praznika biće skraćeno, dok će pojedini objekti biti zatvoreni u nedelju, na dan kada pravoslavni vernici obeležavaju Vaskrs.

Beogradske pijace biće zatvorene na Vaskrs, 5. maja. Ostalih dana vaskršnjih praznika, pijace će raditi uobičajeno.

Prodavnice i maloprodajni objekti neće raditi na dan Vaskrsa.

Državne apoteke, one u sistemu "Apoteka Beograd", radiće izmenjenim režimom tokom zvaničnih neradnih dana u zavisnosti od lokacije. U subotu, 4. maja, apoteke će raditi regularno. Po pravilu, državne apoteke ne rade tokom svih zvaničnih neradnih prazničnih dana. Međutim, da rade non-stop moraju dežurne apoteke, a u Beogradu to su one u Nemanjinoj 2, Kralja Milana 9, Glavnoj 24 (Zemun), Maršala Tolbuhina 30 i Dr Đorđa Kovačevića 27.

Dežurne apoteke koje inače rade od 00 do 24 časa, otvorene su i tokom praznika:

- Sveti Sava, Nemanjina 2 (6643-170)
- "Prvi maj", Kralja Milana 9 (3241-349)
- "Bogdan Vujošević", Bulevar maršala Tolbuhina 30 (2601-887)
- "Zemun", Glavna 34 (2618-582)
- "Gornji grad"; Dr Đorđa Kovačevića 27, Lazarevac (8129-611)

Tokom vaskršnjih praznika radiće dežurne pošte - 81 pošta u celoj zemlji. Svih dana praznika beogradska Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošte na graničnim i administrativnim prelazima radiće neizmenjeno - non-stop, izuzev pošte na graničnom prelazu Gradina koja će biti otvorena od 7 do 18.30 časova.

Pošta na aerodromu Nikola Tesla dežuraće od 8 do 15 časova, najavili su iz ove ustanove. Na dan Uskrsa, u nedelju 5. maja, dežuraće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija