• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

27.04.2024

12:45

Na Adi scena kao iz filma! On pao na kolena, svi čekali njen odgovor

printscreen facebook

Društvo

Na Adi scena kao iz filma! On pao na kolena, svi čekali njen odgovor

Podeli vest

Prelepa scena odigrala se nedavno na Adi Ciganliji kada je jedan mladić, na staromodan i džentlemski način, kleknuo na koleno i zaprosio svoju devojku.

Ovaj divni trenutak usnimio je slučajni prolaznik, a video je objavljen na fejsbuk stranici "Dnevna doza Beograda".

Vitez i njegova princeza. Kada joj na Adi napraviš Rim, Pariz, Maldive i sve ono što samo srce može. Ko hoće, nađe način. Ko neće, nađe izgovor. Toliko... - stoji u opisu videa.

- Srećno divni lepi ljudi. Ostanite duša Beograda. Radujte se na Adi vekovima. Šta bi Kapor, Pera Kralj, Zoran Radmilović rekli da su vas sreli? Sigurno bi postali neka predstava, priča, knjiga ili umetničko delo kakvo drugo. Sigurno bi u bifeu pričali o vama dvoma. Puno ljubavi vam šaljemo odavde čuvajući vas u ovom muzeju o gradu sa dušom - navode se na stranici "Dnevna doza Beograda".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija