• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2024

19:41

Pa, da li je ovo realno?! Paprena cena lukovine pred Vaskrs šokirala Srbiju!

Shutterstock

Društvo

Pa, da li je ovo realno?! Paprena cena lukovine pred Vaskrs šokirala Srbiju!

Podeli vest

Veliki petak i Vaskrs sve su nam bliži, a prodavnice su se već snabdele proizvodima koji su potrebni da bi se ovaj praznik dočekao u punom sjaju. Lukovina je izložena na mnogim rafovima, ali i ove godine iznenađuje njena cena od čak 220 dinara za 50 grama, dok je na akciji 150.

U jednom od najpopularnijih supermarketa u Beogradu stoji izložena cena za ljusku crnog luka za 150 dinara po sniženoj ceni, dok je redovna neverovatnih 220 dinara za svega 50 grama.

Iskusnije domaćice kažu da je ova količina dovoljna za farbanje svega 15-ak jaja. Potrošače više i ne iznenađuje što je neko odlučio da prodaje lukovinu, iako je kilogram luka sa cenom od 100 dinara jeftiniji od 50 grama njegove ljuske, ali su ostali zatečeni iznosom po kom su odlučili da ga prodaju.

- Neverovatno mi je da svake godine hoće da se bogate na sirotinji! Za ljusku treba neko da plati preko 200 dinara?! Ovo je sramota i da se prodaje i da se kupuje, jer do Vakrsa možete i sami da je skupite - zaključuje penzionerka Mirjana iz Beograda.

Do Velikog petka ostalo je nešto manje od deset dana, a do tada nam ostaje da pratimo kako će prodavci da se odnose prema cenama proizvoda neophodnih u pripremi Vaskrsa, piše Kurir.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija