• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2024

20:31

Da li je Danka prodata?! Saša Borojević o svim detaljima i spekulacijama povodom nestanka koji trese Srbiju!

Tanja Andric

Društvo

Da li je Danka prodata?! Saša Borojević o svim detaljima i spekulacijama povodom nestanka koji trese Srbiju!

Podeli vest

Društveni analitičar Saša Borojević gostujući na Informer TV istakao je da slučaj Danke Ilić izrazito podseća na slučaj Barbare Vitez koji već sedam godina je pod velom misterije.

Borojević ekskluzivno je analizirao sve detalje slučaja nestale Danke Ilić, ali takođe i sve spekulacije i teorije koje su se nedavno pojavile u javnosti, a tiču se snimka iz Beča i porodice nestale devojčice. 

- Ovaj slučaj podseća na slučaj Barbare Vitez. Ona je nestala pre sedam godina. Njeni drugari išli su na poligraf i prošli su poligraf. Stigla je vest da su je videli u Budimpešti. Ja verujem da je Barbara Vitez živa isto kao što mislim da je Danka Ilić živa. Sve dok se dete ne pronađe, mi je smatramo živom. Godišnje u Evropi nestane 250.000 dece. 24% je onih koje kidnapuje jedan od roditelja. Jedan mali broj dece se nikada ne pronađe - rekao je Borojević.

Potom se osvrnuo i na snimak koji je probudio nadu da se Danka Ilić nalazi u Beču.

- Snimak koji sam imao prilike da vidim je zapravo ozbiljna diverzija. On je snimao dete iz više uglova. Obe žene na snimku ćute. Čak i da ovo jeste Danka, čovek koji je ovo objavio napravio je veliku uslugu onima koji su Danku oteli. Umesto da je poslao policiji, on je objavio na društvenim mrežama i dao svim redakcijama. Tako je dao 14 sati vremena da Danka ode iz Beča. Ovo je ozbiljno ugrozilo istragu ako jeste Danka, ako nije Danka, to je zamajavanje- rekao je Borojević i dodao:

- Dete ne može samo tako daleko da ode. Jedino, ako dete dan ranije nije otišlo. 

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u popodnevnim časovima u utorak, 26.marta u mestu Banjsko Polje nadomak Bora. Njen nestanak podigao je Srbiju na noge, i od prvog trenutka ne prestaje da se traga za ovom dvogodišnjom devojčicom.

Dodatnu pometnju u javnosti izazvao je snimak iz Beča , na kome se vidi devojčica u pratnji dve Rumunke koja neodoljivo podseća na malu Danku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31