• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Kurir.rs

31.03.2024

22:15

"Razumem agoniju koju prolaze!" Majka Barbare Vitez oglasila se o nestanku Danke Ilić

Društvene mreže

Društvo

"Razumem agoniju koju prolaze!" Majka Barbare Vitez oglasila se o nestanku Danke Ilić

Podeli vest

Melindi Vitez iz Sente, majci tinejdžerke Barbare, koja je nestala 25. novembra 2016. godine, kada je imala samo 15 godina, na žalost, dobro je poznata agonija kroz koju prolaze najmiliji dvogodišnje devojčice iz Bora.

Malena Danka Ilić nestala je u utorak, a u međuvremenu je Interpol raspisao poternicu za njom.

U izjavi za Kurir, majka nestale Barbare kaže da prati potragu za nestalom devojčicom iz Bora i da se nada najboljem:

Foto: Privatna arhiva/D.N.

 

- Žao mi je što u vreme kad je moja Barbara nestala nije postojao sistem “Pronađi me”. Dobro je da u našoj državi konačno postoji ovakav sistem, da svi građani preko sms poruka, medija i na druge načine, što pre saznaju da je nestalo dete. Kamo sreće da je tako nešto postojalo kad je moja Barbara nestala. Jako mi je teško da pričam o nestanku ove devojčice. Pratim medije, a kao svi, nadam se najboljem. Samo oni koji su doživeli ovakvu traumu mogu da me razumeju. To je sve što mogu da kažem - rekla nam je Melinda Vitez.

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u šesti dan.

Foto: Tanjug / printscreen

 

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Danka ima dve godine, smeđu kosu i smeđe oči i visine je oko 85 cm.

Devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija