• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2024

20:26

MUP odustao od pretraživanja Borskog jezera! Granična policija obavlja istragu na Vrškoj čuki u cilju pronalaska male Danke (2)! (VIDEO)

društvene mreže

Društvo

MUP odustao od pretraživanja Borskog jezera! Granična policija obavlja istragu na Vrškoj čuki u cilju pronalaska male Danke (2)! (VIDEO)

Podeli vest

Dopisnica Informera Vesna Jović, uključila se u "Glavni dnevnik" iz Banjskog Polja i otkrila najnovije informacije vezane za potragu za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić.

- Policijske snage dolazile su i odlazile u pratnji specijalaca na kvadovima. Obavešteni smo da će biti pretraženo Borsko jezero, ali je MUP rekao da do toga neće doći jer se ne radi o ubistvu - rekla je Jović.

U PU Bor, javlja naša novinarka, došao je Dankin otac Miloš u pratnji svojih roditelja, a policija radi na tome da njegov iskaz uskladi sa platformom "Pronađi me".

- Naša ekipa je posetila granični prelaz Vrška čuka u cilju da utvrdi da li su spekulacije da je dete van zemlje istinite i kako naša policija obavlja istragu na samoj granici - zaključila je Jović.

Podsetimo, Miloš Ilić, otac male Danke je ispitan o svim okolnostima nestanka deteta, šta tačno zna o tome, ali i u kakvim je odnosima sa suprugom Ivanom, majkom deteta. Odmah nakon iskaza, on je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija