• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.03.2024

16:39

Nakon ovih cena jela, studenti neće ostati gladni! Pogledajte jelovnik jedne menze

Informer

Društvo

Nakon ovih cena jela, studenti neće ostati gladni! Pogledajte jelovnik jedne menze

Podeli vest

Uz više od 20 postojećih jela, novosadske studente ove nedelje čekaju tri nova jela u studentskoj menzi.

Svakog utorka, počevši od 5. marta, za doručak će moći da dobiju krofne. Svakog četvrtka za večeru će se služiti štrudle kao desert, a od petka za ručak na meniju u ponudi je i nova vitaminska salata od celera, šargarepe, jabuke i susama.

Pored toga, studentima su za doručak na raspolaganju sendviči, pica, jaja, gibanica, proja, više vrsta peciva, više vrsta sireva, šunkarice, pite, palačinke.

Za ručak se služi više vrsta supa i čorbi i salata, bečka šnicla, pljeskavica, krmenadla, pečenje, ćureće belo meso, kare u sosu, musaka, svinjski gulaš, pasulj, šaran, pastrmka...

Za večeru se služi filet oslića, špagete, pečeni pileći batak sa karabatakom, ćevapi, ražnjići, pileće belo meso, musaka, biće i nekoliko različitih vrsta salata: kupus, krastavac, mešana salata, paprika, fileti, ajvar, cvekla i turšija.

Dnevni meni se svakog dana objavljuje na sajtu i zvaničnoj instagram stranici SCNS-a.

Velika menza Studentskog centra Novi Sad ima kapacitet da pripremi i servira 10.000 obroka dnevno.

U prizemlju ima mesta za istovremeno posluživanje 400 studenata, a na prvom spratu ima mesta za posluženje još 248 obroka istovremeno.

Sredom i petkom, kao i u vreme postova, na meniju se nalazi veliki broj posnih jela i namirnica.

U studentskoj menzi redovan doručak košta 56 dinara, ručak 120, a večera 90 dinara. Ovo su cene za studente na budžetu, dok za samofinansirajuce studente doručak košta 138, ručak 326, a večera 262 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija