• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.02.2024

12:54

Ovi delovi Srbije će se zabeleti! Sledi vremenski obrt: Evo gde stižu kiša i sneg

pritnskrin

Društvo

Ovi delovi Srbije će se zabeleti! Sledi vremenski obrt: Evo gde stižu kiša i sneg

Podeli vest

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti umereno do potpuno oblačno i suvo.

Prolazno naoblačenje zahvatiće posle podne severne i zapadne krajeve, a krajem dana i u toku noći proširiće se i na ostale delove zemlje, uslovljavajući slabu kišu, uveče na severu i zapadu, a tokom noći ka utorku i u ostalim krajevima.

U planinskim predelima južne Srbije u toku noći sa slabom snegom. Vetar slab i umeren južnih pravaca, uveče i tokom noći u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od minus 2 do 4, najviša dnevna od 10 do 14 stepeni Celzijusa.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno i veći deo dana suvo, a slaba kiša se očekuje uveče i u toku noći ka utorku. Vetar slab i umeren južnih pravaca, uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 4, najviša dnevna oko 13 stepeni Celzijusa.

U Srbiji u sledećih sedam dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i mestimično slabe, kratkotrajne kiše, koja će biti izvesnija u utorak, subotu i početkom naredne sedmice. Od četvrtka porast temperature, uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija