• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2023

06:25

Očekuje nas hladan dan sa kišom! Evo gde će pasti prve pahulje snega!

printscreen

Društvo

Očekuje nas hladan dan sa kišom! Evo gde će pasti prve pahulje snega!

Podeli vest

U Srbiji oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, koja će posle podne na visokim planinama iznad 1.500 metara nadmorske visine preći u sneg.

Najniža prognozirana temperatura biće od 7 do 11, najviša od 9 do 14 stepeni.

Kasnije posle podne i uveče u većini krajeva prestanak padavina, a zatim i postepeno smanjenje oblačnosti, osim na jugu zemlje.

Vetar slab i umeren, posle podne u kratkotrajnom pojačanju zapadni i severozapadni, samo još ujutro i pre podne na jugu i jugoistoku zemlje duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar koji će sredinom dana i u ovim predelima skrenuti na zapadni i severozapadni pravac.

Na planinama iznad 1.500 metara nadmorske visine očekuje se da će padavine preći u sneg. 

Foto: EPA

 

I u Beogradu oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Kasnije posle podne prestanak padavina, a zatim i postepeno smanjenje oblačnosti.

Vetar slab i umeren, posle podne u kratkotrajnom pojačanju zapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, od 10 do 13 stepeni.

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote, 18. novembra, u nedelju i ponedeljak jutro sveže ponegde sa slabim prizemnim mrazem.

Tokom dana u ponedeljak pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će se zadržati oblačno vreme, ponegde sa kišom, a u utorak umereno oblačno i u većini krajeva suvo, samo na severu ponegde sa slabom kišom.

Zatim ponovo promenljivo sa češćom pojavom kiše, a dnevna temperatura biće u granicama proseka za drugu dekadu novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija