• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.07.2023

17:06

Drama u Solunu! Mladić iz Srbije životno ugrožen! (FOTO)

Shutterstock/printscreen

Društvo

Drama u Solunu! Mladić iz Srbije životno ugrožen! (FOTO)

Podeli vest

U Fejsbuk grupi Live from Greece objavljen je hitan apel za pomoć našem mladiću kome je pozlilo u Solunu i koji je smešten u bolnici u ovom grčkom gradu.

- Poštovani članovi, potrebna nam je pomoć sinu moje sestre je pozlilo i smešten je u bolnici u Solunu. Nismo mogli doći do informacija o njegovom stanju, a on se ne javlja. Jedino znam da je smešten na najvećoj bolnici na neurologiji. Molim vas ukoliko ste u mogućnosti pomozite - počeli su u objavi na Fejbuk stranici "Live for Grece".

Foto: printscreen

Objava u grupi "Live for Grace"

- Sećate se objave od juče, naš dečko je u bolnici u Solunu. Bili ste divni, saosećajni, zvali bolnicu. Međutim, on nije dobro i njegova sestra danas dolazi u Solun. Opet nam treba vaša pomoć. Sestri treba smeštaj blizu bolnice Papageorgiou - sledi nastavak objave, a dodaje se još i ovo:

- Ako je neko u mogućnosti da pomogne. Imena ne navodim jer roditelji još ne znaju, majka je imala infarkt i ne smeju da joj kažu, bar dok on ne bude bolje. Hajde da pomognemo!

Foto: printscreen

Molba za pomoć u grupi

- Ukoliko neko ima dva mesta u kolima neka se javi, hitno je! Životno je ugrožen. Pošle bi što pre, da ne čekaju do večeras - piše na kraju objave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija