• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.07.2023

12:04

Vojničko groblje "Zejtinlik" dobilo je još jednog heroja! Ovako se patrijarh Porfirije oprostio od deda Đorđa (FOTO)

shutterstock/Informer

Društvo

Vojničko groblje "Zejtinlik" dobilo je još jednog heroja! Ovako se patrijarh Porfirije oprostio od deda Đorđa (FOTO)

Podeli vest

Tokom svog života čika Đorđe je bio vredan primer za svakog čoveka koji voli svoj narod i ne zaboravlja njegove žrtve.

Vojničko groblje "Zejtnlik" je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihailovića, rekao je patrijarh srpski Porfirije povodom smrti čuvara srpskog vojničkog groblja „Zejtinlik“ u Solunu Đorđa Mihailovića.

Patrijarh je na Instagramu napisao da je tokom svog života čika Đorđe bio vredan primer za svakog čoveka koji voli svoj narod i ne zaboravlja njegove žrtve i da je u svakodnevnom životu pokazao mudro razumevanje istinskih vrednosti, gostoprimljivosti i posvećenosti.

 

 

– Njegov odlazak će zasigurno biti osetan, ali nada da se nalazi u Božjem zagrljaju nas krepi i bodri da koračamo za svetlim primerima iz našega roda. Vojničko groblje „Zejtinlik“ je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihailovića. Vječnaja pamjat – naveo je patrijarh Porfirije.

Čuvar srpskog groblja "Zejtinlik" u Solunu Đorđe Mihailović preminuo je u nedelju u 96. godini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija