• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2023

14:18

POŠALJI MI SLIKU, POŠALJI... ON JE KRALJ! Zastrašujuće reakcije tinejdžera na masakr u školi! (VIDEO)

Informer

Društvo

POŠALJI MI SLIKU, POŠALJI... ON JE KRALJ! Zastrašujuće reakcije tinejdžera na masakr u školi! (VIDEO)

Podeli vest

Učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" napravili su video snimak na kom se vidi hapšenje 13-godišnjeg Koste K.

Oni su kroz prozor posmatrali kako policajci privode dečaka.

Kako se na snimku čuje, deca traže jedni od drugih da im se snimak i fotografije proslede, dok nastavnici pokušavaju da ih pomere od prozora.

Foto: Informer

I na društvenim mrežama počeli su da se oglašavaju tinejdžeri koji, verovali ili ne, podržavaju strahovit zločin. Jedan od njih je čak na svom storiju napisao "kralj" i stavio emotikone krune i pištolja! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Evo konačno su i kod nas, u Srbiji, stigle "vrednosti" iz Amerike! Svi oni koji su želeli, da mi jednog dana prihvatimo zapadne "vrednosti" i koji to propagiraju, su konačno dočekali "svojih pet minuta"! Katastrofa šta nam se dešava! Šta mi sami sebi radimo! Užas!

milan

pre 1 godinu

Njegov profil da policija zatvori a svi koji to pisu tj podržavaju policija da privede i da sa roditeljima i psihijatrima razgovaraju jer to su budući monstrumi .

deda Raša

pre 1 godinu

Ovde leži GLAVNI PROBLEM (Aplikacije i mobilni). Deca biraju SVOGA RAMBA a po njhove sopstvene nesreće i opstanka u životu. Država mora označiti šta sve može biti dostupno preko mobilnog, inače preti nam katastrofa u ponašanju naj mlađih. Nije samo Srbija u problemu, to je počelo veomaa davno u razvijenijim,.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija