• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2022

11:26

VELIKO SRCE MLADE HUMANITARKE! Tamara proslavila rođendan sa Pavlovićima, bolesna braća nisu krila RADOST (FOTO)

printscreen

Društvo

VELIKO SRCE MLADE HUMANITARKE! Tamara proslavila rođendan sa Pavlovićima, bolesna braća nisu krila RADOST (FOTO)

Podeli vest

Tamara Misirlić , mlada humanitarka iz Vranja proslavila je svoj 20. rođendan zajedno sa braćom Pavlović koji od rođenja boluju od cerebralne paralize

Pavlovići koji su zahvaljujući Tamari dobili novi dom samo su jedna od porodica koje ova mlada humanitarka pomogla.

Foto: printskrin/fejsbuk/tamara misirlić

Tamara donela poklone Pavlovićima

Ona je odlučila da svoj rođendan proslavi upravo sa njima budući da su i Nebojša, Novica i Nenad rođeni na isti datum kad i ona.

U prijatnoj kućnoj atmosferi svi zajedno duvali su svećice i proslavili Tamarin 20., a njihov 48. rođendan. 

Tamara ni ovog puta nije došla praznih ruku, pa je za braću Pavlović spremila velike poklone upakovane u plavo-beli papir sa žutom mašnom.

Kao i uvek kad im dođe Tamara braća nisu krila radost, a pokloni su ih posebno obradovali. Ponovo su se, baš kao i kad su dobili bolje uslove za život, smejali od srca kao deca. 

Foto: printskrin/fejsbuk/tamara misirlić

Duvali svećice zajedno

- A šta mi da kupimo tebi? - upitala su braća dok su otvarala poklone.

- Pa ništa, uvek kad dođem, vi me ispoštujete i uvek me lepo dočekate, to mi je dosta - skromno im je odgovorila Tamara.

Ipak, Pavlovići su Tamari spremili rođendanski poklon i uručili joj ga za stolom. Kupili su parfem koji je obradovao mladu humanitarku.

Foto: printskrin/fejsbuk/tamara misirlić

Pavlovići spremili poklon za Tamaru

Podsetimo, Pavlovići žive sami nadomak Vranja i svi imaju cerebralnu paralizu. Ceo život proveli su u kolicima, a pored invaliditeta, teško im pada nemaština i to što su nedavno ostali bez roditelja.

Roditelji su im preminuli pre godinu dana i od tada situacija postaje još teža.

Sreća im se ipak osmehnula kada su nedavno uz Tamarinu pomoć dobili novi dom i bolje usLove za život. Više o tome pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20