• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić

29.09.2022

20:17

Humana srca uručila prve poklone u Blacu (FOTO)

Humana srca

Društvo

Humana srca uručila prve poklone u Blacu (FOTO)

Podeli vest

Fondacija Humana srca je danas uručila prve poklone u opštini Blace, u okviru projekta "Poželi želju". Predsednik opštine Ivan Burgić i Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj fondacije su danas uručili preko 30 vrednih poklona socijalno najugroženijoj deci ove opštine.

- U avgustu smo obećali ovoj divnoj deci da ćemo im ranije dovesti Božić Batu i drago mi je da smo danas to obećanje ispunili. Najveću zahvalnost dugujemo našim donatorima, a posebno Tehnomaniji koja je obezbedila i u najvećoj meri donirala ove lepe poklone - istakla je Danijela Vasilijević.

Deca su od Fondacije na poklon dobila bicikle, televizore, električne trotinete, mobilne telefone, laptopove i tablete, a bilo je i želja za braću i sestre, koje je Fondacija takođe velikodušno ispunila.

U narednom periodu Fondaciju  očekuje dodela prvih poklona i za najugroženiju decu u opštinama Bela Crkva i Varvarin, a ostala deca poklone mogu da očekuju u decembru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija