• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2022

10:39

ŽIVE SAMI, NEPOKRETNI I U NEMAŠTINI, A SADA IM SE SREĆA OSMEHNULA! Braća Pavlović dobili NOVI DOM, radovali se kao mala deca (VIDEO/FOTO)

printscreen

Društvo

ŽIVE SAMI, NEPOKRETNI I U NEMAŠTINI, A SADA IM SE SREĆA OSMEHNULA! Braća Pavlović dobili NOVI DOM, radovali se kao mala deca (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nenad, Nebojša i Novica Pavlović, trojica braće, žive u teškim uslovima nadomak Vranja i svi imaju cerebralnu paralizu, a zahvaljujući humanitarki Tamari Misirlić ovi ljudi sada su dobili novi dom

Za samo petanest dana mlada humanitarka Tamara Misirlić uspela je da Pavlovićima unese radost u život i stvori novi dom.

Misirlićeva je novu kuću Pavlovića posetila nakon završenih radova, a njihovu neizmernu radost podelila je na društvenim mrežama.

 

 

Prošlo je svega 15 dana od prvog susreta sa braćom Pavlović i već sada imaju bezbrižan kutak. Reči su suvišne, ne mogu da opišem ovu sreću... Ovako izgleda kad se Srbija udruži! - napisala je Tamara na društvenim mrežama.

 

 

Presrećni i zahvalni svim dobrim ljudima koji su im pomogli, Pavlovići nisu skidali osmehe s lica.

- Prezadoviljni smo i presrećni, sve što smo hteli ispunjeno je - kazala su u glas braća zahvaljujući na pomoći.

Završene radove proslavili su uz bogatu trpezu i muziku u društvu komšija i Tamare, a svi zajedno nasmejani i srećni nazdravili su novom početku. 

 

 

Podsetimo, Pavlovići žive sami nadomak Vranja i svi imaju cerebralnu paralizu. Ceo život proveli su u kolicima, a pored invaliditeta, teško im pada nemaština i to što su nedavno ostali bez roditelja.

Roditelji su im preminuli pre godinu dana i od tada situacija postaje još teža.

Sada im je uz pomoć mlade Tamare život bar za nijansu lakši.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20