• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

19.05.2022

21:17

OVO IMA SAMO KOD NAS! Na parastosu u Srbiji TREŠTI MUZIKA I IGRA SE KOLO! SEBI ZA ŽIVOTA NAPRAVIO DAĆU! (VIDEO)

printscreen Twitter

Društvo

OVO IMA SAMO KOD NAS! Na parastosu u Srbiji TREŠTI MUZIKA I IGRA SE KOLO! SEBI ZA ŽIVOTA NAPRAVIO DAĆU! (VIDEO)

Podeli vest

"Živa" muzika trešti, harmonika veze, oplelo se kolce, žene koje nose posluženje, pečeni ovan sa dve jabuke na rogovima, ljudi sede na klupama ispod šatre, goste se... Sve kao da je neka svadba

Da nije sveće u čelu stola. I žita. Da zbune čoveka koji s pravom može da se zapita - da li je na svadbi ili možda - parastosu?

Naime, Mihajlo iz Jazovnika u opštini Vladimirci rešio je da sebi za života napravi daću. I nije žalio novca. Pozvao je veliki broj gostiju koji su "uredno" stajali pored stola i krstili se uz sveću, kao da je Mihajlo zaista pokojni.

 

 

Ipak, daleko je Mihajlo od toga. Ovaj domaćin iz Jazovnika bio je vrlo živahan, zajapuren i lepo raspoložen dok se veselio na sopstvenoj daći.

Žito i vino je, kako kaže na snimku tu "za zdravlje, za veselje i sve".

Jedan od gostiju bio je i kamenorezac.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ozren

pre 2 godine

To je Srbija.Budala do budale i nigde doktora iz “Laze”. U tom kraju žive najzaostaliji ljudi,sekte na svakom ćošku,a većina ima samo četiri razreda škole.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija