• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.01.2022

08:03

Ne izlazite napolje bez preke potrebe, BOLNICE SU ZAKRČENE ZBOG PRELOMA!

Društvo

Ne izlazite napolje bez preke potrebe, BOLNICE SU ZAKRČENE ZBOG PRELOMA!

Podeli vest

Doktorka iz Hitne pomoći Danijela Jeftić izjavila je da se ovih dana beleži ogroman broj povreda na javnim mestima, a da je tokom noći bilo dosta i povreda u kući


"Imali smo toliko preloma da su bolnice bile zakrčene", rekla je Jeftićeva za RTS.


Ona je navela da je reč uglavnom o starim ljudima, ali da je bilo dosta povreda i kod mlađih. Kod starijih je to najčešće prelom kuka.

Apelovala je na starije sugrađane da ne izlaze napolje bez preke potrebe i da im mlađi pomognu u nabavci.

Govoreći o značaju vitamina D, doktorka Jevtić je rekla da ga stalno treba unositi jer on ojačava kosti i važan je za sve starosne kategorije, posebno decu, trudnice i starije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija