• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2021

09:00

INVESTICIJE U UNAPREĐENJE DISTRIBUTIVNE MREŽE

„Nova trafo stanica Lazarevac 4“

Društvo

INVESTICIJE U UNAPREĐENJE DISTRIBUTIVNE MREŽE

Podeli vest

Elektrodistribucija Srbije, u prvoj godini postojanja kao zasebna kompanija, realizovala je značajne investicije u unapređenje postojeće distributivne mreže

To su investicije koje treba da obezbede sigurnost napajanja i mogućnost priključenja novih korisnika na postojećem konzumu, kao što su nove trafo stanice TS 110 kV u Tutinu, Aranđelovcu, Nišu (Niš 6), Petrovcu na Mlavi, Požarevcu, Pančevu, Кaću i Beogradu (Autokomanda, Savski amfiteatar i Beograd na vodi), kao i nove trafo stanice TS 35 kV Zlatibor 1 i Lazarevac 4, izjavio je direktor Direkcije za planiranje i investicije Elektrodistribucije Srbije Predrag Matić.

On je naglasio značaj i rekonstrukcije postojećih trafo stanica u Novom Pazaru, Zrenjaninu, Inđiji, Staroj Pazovi, Кoceljevi, Šapcu, Beogradu (Beograd 6, Beograd 9 i Beograd 10).

Elektrodistribucija Srbije dala je i svoj veliki doprinos borbi protiv pandemije korona virusa. Naime, Elektrodistribucija Srbije je bila aktivno angažovana i u realizaciji značajnih novih bolničkih kapaciteta – pre svega prilikom priključenja na mrežu tri nove Кovid bolnice – u Batajnici, Кruševcu i Novom Sadu, a angažovana je i u realizaciji projekta izgradnje fabrike vakcina u našoj zemlji, istakao je Matić i dodao da su veoma značajni i projekti izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti i njihovo priključenje na mrežu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Lažna smrt ga nije spasila! Ovako je Srbji izručen Milinko Brašnjović ubica kavačkog klana! (VIDEO)
Belivukov saradnik

Lažna smrt ga nije spasila! Ovako je Srbji izručen Milinko Brašnjović ubica kavačkog klana! (VIDEO)

Prema svedočenju nekadašnjeg pripadnika klana Veljka Belivuka, koji je postao svedok saradnik, Srđana Lalića, Brašnjović je bio ubica zloglasnog klana čiju su likvidaciju inscenirali i za to od "škaljarskog klana" naplatili 200.000 evra! O Brašnjovićevoj sudbini ništa se nije znalo godinama, a spekulisalo se da su ga pripadnici klana možda i ubili.

18.06.2024

17:55

Plaćeni ubica kavačkog klana izručen Srbiji! Milinko Brašnjović osumjičen za likvidaciju škaljaraca u Atini!
dolijao

Plaćeni ubica kavačkog klana izručen Srbiji! Milinko Brašnjović osumjičen za likvidaciju škaljaraca u Atini!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Odeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju i Policijske uprave za grad Beograd, ekstradirali su danas letom iz Barselone za Beograd, Milinko Brašnjović (1982), za koga se sumnja da je pripadnik organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, Darka Šarića i Radoja Zvicera.

18.06.2024

17:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija