• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2021

09:57

NA MURAL RATKU MLADIĆU BAČENA CRNA FARBA! Foto

Beta

Društvo

NA MURAL RATKU MLADIĆU BAČENA CRNA FARBA! Foto

Podeli vest

Nepoznata osoba bacila je crnu farbu na mural koji je posvećen Ratku Mladiću u Njegoševoj ulici, prenose mediji

 

 

 

Podsetimo, u subotu uveče kod Treće beogradske gimnazije i Cvetnog trga, okupili su se aktivisti koji se protive muralu. Protest je započeo nešto pre 18 sati uz prisustvo organizacija koje se zalažu za skidanje murala Ratku Mladiću, a sa druge dve frakcije koje se protive tome. Kordon policije okružio je dve frakcije, one koji brane mural i one koji bi da ga unište.

Takođe, pre nekoliko dana član SDPS Đorđo Žujović bacio je belu farbu na mural, ali je ta farba sklonjena u toku dana. Dan pre toga, aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović bila je privedena nakon što je bacila nekoliko jaja na mural Ratka Mladića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rambo

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem sta se dogadja u srcu Srbije,nasem glavnom gradu Beogradu,da nema ko da izlupa ove domace izdajnike,placenike!!!

Patriot e

pre 2 godine

Horde zla, izdajnički dronovi opet kao 90 tih godina napadaju srpski narod, čačkaju mečku i kad Srbi odluće da se brane i uzvrate, biće opet isti scenario.... optužbe da smo genocidne ubice i slične gadosti. Ne dirajte nas uješćemo Vas.

sss

pre 2 godine

Iscrtajte sada još 50 murala svuda po gradu pa neka crknu dušmani .

Vla

pre 2 godine

Ta aida, ima li ogledalo u kuci, mislim da nema, jer kako koje okaci i pogleda se ono puca od sramote i ruznoce, a ovi klosari sto bacaju farbu su najobicnije jajare koji za sto dinara rade sve sto se od njih trazi, kao i narkomani za jedan ubod

bubašinter

pre 2 godine

Bravo.., na naciste adekvatno reagovati !

Laki

pre 2 godine

Nije smeo da se pojavi ni mural ne samo Ratka Mladica, nego bilo kome, bez saglasnosti stambene zajednice te zgrade. Upravnik stambene zajednice zgrade na kojem je mural naslikan, morao je da podnese prijavu protiv lica koja su naslikali mural bez saglasnisti, a sad i p rotiv lica koja unistavaju fasadu bacajuci farbu na mural. Fasada pripada vlasnicima stanova prema zakonu o stanovanju vlasnici stanova su odgovorni za izgled zgrade a fasada je vlasnistvo svih clanova stambene zajednice i odrzava se iz sredstava stambene zajednice odnosno vlasnika stanova.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26