• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Popović

02.02.2024

07:11

Milica Đurđević Stamenkovski u Informer podkastu: Političke mitinge sam pravila i sa tri godine!

Masha Bandjur

Podkast

Milica Đurđević Stamenkovski u Informer podkastu: Političke mitinge sam pravila i sa tri godine!

Podeli vest

Kada sam imala tri godine, okupljala sam decu iz komšiluka, delila im zastavice i pravila sam političke skupove!

Ovo je, između ostalog, ispričala Milica Đurđević Stamenkovski, šefica Zavetnika, u Informer podkastu koji ćemo premijerno prikazati večeras u 22.30. Stamenkovska je pričala o detinjstvu, porodici, roditeljima, politici, izborima...

- Mnogi su poverovali u šalu da sam deci dala imena Kosovo i Metohija. Problem sa dobijanjem potomstva ne sme da se gura pod tepih, problem se neće sam rešiti - rekla je naša sagovornica i dodala:

- Kolege u Skupštini me nisu štedele dok sam bila trudna, bilo je i neprimerenih komentara. Moja trudnoća je bila rizična, ali sam nastavila da idem u Skupštinu zbog odgovornosti prema narodu. Šešelj me je u jednom periodu toliko vređao da je izmislio termin 'Milica Šljivovica'. Ipak, spremna sam da oprostim onima koji su me lično uvredili da bih sačuvala sopstveni mir...

Govoreći o roditeljima, Stamenkovska je otkrila da su imali utisak da otac više voli Srbiju nego svoju porodicu.

- Moja mama je bila i ostala lepa... Ona je srpska verzija Monike Beluči. Moj otac nije odustajao do poslednjeg daha. Među albanskim teroristima koji su mi oteli oca bila je i mlada žena koja je bila najsurovija - rekla je naša sagovornica.
Sumirajući utiske o izborima, ona je kazala da su izbori u Srbiji bili borba između dve liste koje su gazile sve pred sobom.

- Zavetnici su ostavili pečat u politici, vratili smo termin Kosovski zavet. Tačno je da sam rekla da Kosovo nije supa iz kesice i ne ljutim se zbog šala na moj račun. To što nismo u parlamentu ne može da nas spreči da nastavimo dalje. Moram da vam otkrijem da je hrana u skupštinskom restoranu užasna...

A šta je sve još rekla Milica Đurđević Stamenkovski, pogledajte večeras u 22:30 samo na Informer televiziji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija