• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2023

20:15

Ne čujemo se više! Krstić u Informer podkastu otkrio sa kojim političarem se družio po mračnim dorćolskim kafanama (VIDEO)

printscreen

Podkast

Ne čujemo se više! Krstić u Informer podkastu otkrio sa kojim političarem se družio po mračnim dorćolskim kafanama (VIDEO)

Podeli vest

Originalno sam s Lekinog brda, ali sam se školovao "u krugu dvojke", zarađivao sam tako što sam komšiji nosio ugalj iz podruma na drugi sprat.

Ovako je Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, novinar, muzički kritičar, muzičar, glumac i  političar, započeo razgovor u podkastu Informer TV. 

- Upisao sam medicinu da ispunim želju svojoj majci, a vojsku sam služio u Sloveniji, bilo je hladno, ludnica, smrzao sam se. Tada u vojsci sam se uplašio da nikad neću završiti fakultet - rekao je Krstić. 

Kroz dijalog u podkastu, Krstić je otkrio da nije mogao da živi od lekarske plate pa je "uleteo" u marketing. 

- Tadić i ja smo išli u istu gimnaziju i družili se po mračnim dorćolskim kafanama. Politika me je zanimala još u vreme dok sam se zabavljao sa ćerkom Cvijetina Mijatovića - podvukao je marketinški stručnjak. 

A da li se Krstić čuje danas sa Tadićem, šta misli o radu predsednika Aleksndra Vučića i šta je još rekao, pogledajte u podkastu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija