• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

20.02.2022

10:00

Gostovanje Narodnog pozorišta iz Sarajeva u Beogradu na koje je publika dugo čekala!

printscreen

Podkast

Gostovanje Narodnog pozorišta iz Sarajeva u Beogradu na koje je publika dugo čekala!

Podeli vest

Dugo se čekalo na ovakvu sardnju, a za predstavu se traži karta više. Publika je oduševljena što će imati priliku da gleda goste iz Sarajeva na Velikoj sceni Narodnog pozorišta.

 

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Naime, 20.februara izvešće predstavu: "To nikad nigde nije bilo", po romanu "Istorija bolesti" Tvrtka Kulenovića, a u ponedeljak 21.februara ,, Žetva" balet u koreografiji i režiji Edine Papo. Obe predstave se održavaju na Velikoj sceni u 19.30h. 

Svetislav Goncić, upravnik Naroodnog pozorišta se zahvalio gostima i čestitao im je jubilej:

- Čestitam jubilej, dobar je povod da budete gosti povodom vašeg jubileja. Hvala domaćinima, bili smo na mini turneji u Sarejevu i u Banja Luci, hvala na divnim aplauzima publici. Ulazimo u buduće vreme i za takvo vreme treba nam nešto novo kvalitetno, jako sam zahvalan i želim dobrodošlicu predstavnicima iz Sarajeva i što će se predstaviti našoj publici - rekao je glumac.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija