• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2024

10:38

Zapad uz pomoć Kurtija udara na pravoslavlje! Petru Petkoviću zabranjen ulaz na KiM uoči Vaskrsa! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Zapad uz pomoć Kurtija udara na pravoslavlje! Petru Petkoviću zabranjen ulaz na KiM uoči Vaskrsa! (VIDEO)

Podeli vest

Zabranu Petru Petkoviću da uđe na prostor KiM uoči Vaskrsa i verske implikacije agresije Aljbina Kurtija, komentarisao je gost Info jutra, Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju.

Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju objasnio je kako srpski duh doživljava vaskrs inzova uprkost stradanjima u Bosni, Oluji i Jasenovcu.

- Sve što Zapad radi treba da ih odvede do lake pobede i iza Kurtija stoje EU i SAD koje su zabranile Petru Petkoviću da za Vaskrs dođe na KiM. Priča o Vaskrsu nas održava na pozicijama od čega naši protivnici beže kao đavo od krsta. Globalističke imperije koje bombarduju druge zemlje pa ih za to krive napale su pravoslavnu Srbiju. Kad god je Kurti protiv vas govori vam da ste upravu zbog čega je Petkoviću zabranio dolazak. Stotinak godina nas ubijaju i razapinju po Jasenovcu, Bosni i Oluju, a naš duh vaskrsava uprkos tome što naše komšije nervira. Crkva je uz pomoć predsednika Vučića ponovo postala centralni deo našeg društva. Savet Evrope je lažna institucija koja poput zlog roditeljka pujda svoje razmaženo derište Kurtija, protiv Srbije - rekao je Bokan.

Foto: Tanja Andric

 

Bokan je dodao da neprijatelj može postati potencijalni saveznik dok se izajnik svog naroda nikada neće pokajati i uvek će bušiti brod iznutra.

- Kada neko iz našeg naroda buši naš državni brod iznutra, neprijatelj će ga uvek pogoditi. Neprijatelj može kasnije da postane saveznik, dok izdajnici ne mogu da se pokaju i uvek će mrzeti svoju zemlju, kulturu i vlast. Svako može da se pokaje na kraju, što vidimo da je Isus sa sobom u raj poveo osuđenog lopova. Zato se sve vreme nadam da nećemo spaljivati mostove kako bi oni čije je srce zbunjeno višegodišnjim komunizmom i jugoslovenstvom i da svi treba da napuste Srbiju, mogli da nam se vrate na kraju - rekao je Bokan.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12