• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2024

13:02

Potresna ispovest Milana koga je kao bebu majka ostavila u liftu! 'Nisam ljut na nju, hvala joj što me nije abortirala! (VIDEO)

informer.rs

Live TV

Potresna ispovest Milana koga je kao bebu majka ostavila u liftu! 'Nisam ljut na nju, hvala joj što me nije abortirala! (VIDEO)

Podeli vest

Ostavljen kao novorođenče, nađen u liftu zgrade u Ulici kraljice Natalije u Beogradu, davne 1977. godine. Datum: 29. april, u 23.40 sati. Zvuči kao početak neke filmske priče, ali ovo je sudbina koja je zadesila Milana Popovića i on je o tome pričao u Info jutru.

Gotovo pet decenija kasnije, Milan ima srećan i ispunjen život. Oženio se, dobio dva sinčića i preselio u Španiju, gde živi godinama. O svojoj nestvarnoj priči, detinjstvu, ali i razlozima zbog kojih želi da upozna svoju biološku majku, Milan Popović, ostavljena beba, govorio je za Informer.

- Komšija me je našao u liftu, a milicioner Ilija Glušac me je doneo u sirotište i tu su mi dali ime Ilija po njemu. Kasnije sam dobio ime Milan, na krštenju, koje su mu nadenuli moji roditelji koji su me usvojili - rekao je Popović.

Foto: informer.rs

Milan Popović

- Moj je život bio predivan, kao iz bajke. Neograničena ljubav, pažnja, bezbedno odrastanje, sve na mestu, srećan klinac - objasnio je Popović.

Naš sagovornik dodaje i da je oduvek postojala potreba o upoznavanju bioloških roditelja i da bi svojoj majci rekao da je zahvalan što ga nije abortirala.

- Potreba je uvek postojala, ali želja se javila kad sam dobio sina, ali i kada mi je majka koja me je usvojila rekla da bi trebalo da potražim biološke roditelje, da znam svoju genetiku i obratim pažnju na nešto kod dece - kazao je Popović i dodaje da:

- Krivio sam svoju majku kao mali, ali sam kasnije shvatio da se sigurno njoj nešto desilo loše. Rekao bih svojoj majci dve stvari kad bih je upoznao, hvala što nisi abortirala i sve je okej, prošlo je bolje nego što je bilo ko očekivao - zaključio je Popović.

 

Celu emisiju možete pogleadti u videu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Na sednici u Loznici ni reči o projektu "Jadar"! Marinikina poslanica koja je prodala zemlju Rio Tintu urlala na zasedanju, opozicionari je smirivali
Politika

Na sednici u Loznici ni reči o projektu "Jadar"! Marinikina poslanica koja je prodala zemlju Rio Tintu urlala na zasedanju, opozicionari je smirivali

Sednica Skupštine grada Loznice koja je održana u četvrtak, 25. jula i trajala je od 10 do 19 časova, protekla je u demokratskoj atmosferi, u sladu sa predloženim dnevnim redom, uprkos prisustvu manje grupe ljudi, predstavnika Udruženja „Ne damo Jadar“ koji su se okupili ispred zgrade Gradske uprave kako bi sprečili „usvajanje Prostornog plana područja posebne namene“, tačke koja dnevnim redom na zasedanju lokalnog parlamenta nije bila ni predviđena.

26.07.2024

20:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija