• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2024

09:55

U Ahtisarijevom planu stoji da Srbija može ekonomski da pomaže narod na KiM! Na osnovu tog plana, mnoge zemlje su priznale nezavisnost Kosova, a sad i to hoće da ukinu! (VIDEO)

informer tv/Masha Bandjur

Live TV

U Ahtisarijevom planu stoji da Srbija može ekonomski da pomaže narod na KiM! Na osnovu tog plana, mnoge zemlje su priznale nezavisnost Kosova, a sad i to hoće da ukinu! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je da je u govoru na sednici Saveta bezbednosti UN želeo da istakne nekoliko činjenica i da je prva od njih ta da će Srbija učiniti sve što je moguće da se očuvaju mir i stablnost u regionu kao što je to oduvek radila. U INFORMER SPECIJALU danas čitavog dana govoriomo na ovu temu. Gost emisije bio je general Tomislav Kovač.

General Tomislav Kovač istakao je da mi imamo okupiranu zemlju gde NATO sluge u obliku Kurtija koji slepo izvršavaju sve zadatke.

Foto: Masha Bandjur

Tomislav Kovač

-Osim toga revnosno rade na uništavanju srpske kulture na Kosovu. Dobro se sećam Kurtija i Demaćija. To je bilo terorističko krilo unutar albanskog naroda. Sve ono što je bilo suprotno vrednosti Zapada zapravo su Demaći i njegov učenik Kurti. Usled svoje mržnje on ne može nikada imati nikakvu demokratičnost. Kad je bio opozicija, palio je kosovski parlament. Sada nema čak ni prosrbina koji je primio islam koji će da zaštiti Srbe. Nema nikoga da na ovom prostoru zaštiti Srbe od okupatora. Osnova Ahtisarijevog plana bila je, to da su uvek nudili, da Srbija može ekonomski da pomaže srpsku zajednicu na Kosovu. Na toj bazi su oni priznali to Kosovo. Ne mislim da treba da ratujemo u ovom momentu, to bi bilo suludo. Moramo sve da definišemo oko sebe: i srpske i prosrpske sluge. Koordinirana je ova Kurtijeva akcija sa ovim što se dešava u Bosni. Hoće paralelno ta dva pitanja da završe- rekao je Kovač.

On je istakao da u Ahtisarijevom planu postoji dinar, a sada čak i to pokušavaju da ukinu!

-S tim Kosovom sam sve prošao i ostao je osećaj gorčine. Ondašnja Jugoslavija finansirala je taj projekat. Ja potpuno podržavam politiku predsednika Vučića. On nema šta drugo. Lako je pričati, ali je teško komandovati u ratu. Lako je načelnika generalštaba prozivati i nazivati ga kukavicom. Čekali smo šest vekova, čekaćemo jedan dan. Dok imaš Srba, možeš da imate koliko - toliko spokoja. Mi ćemo tu zemlju vratiti. Važno je da tu naciju sačuvamo i da ne poludimo od svih ovih pritisaka koji na nas idu- rekao je Kovač.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija