• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

13:00

Nesvakidašnja ljubav između Srbina i Kineskinje! Vang: Život ovde lepši nego u Kini!

Informer

Live TV

Nesvakidašnja ljubav između Srbina i Kineskinje! Vang: Život ovde lepši nego u Kini!

Podeli vest

U novom Info danu govorili smo o ljubavi i braku između Kineskinje i Srbina, a gosti su bili upravo neobični supružnici Nemanja Jovanović i Ičen Vang.

Kineskinja Ičen Vang kaže da je odmah videla da je Nemanja dobar čovek, a kasnije je shvatila da će biti dobar muž i otac, kao i da je život u Srbiji opušteniji nego u Kini.

- Upoznala sam ga i shvatila da je dobar čovek i da želim da budem s njim. On je dobar muž i dobar otac i shvatila sam to sve posle nekog vremena. Sviđa mi se da živim u malom gradu, jer mi je lepše nego veliki grad, jer je veoma stresno. Život u Milanovcu je veoma lakši i opušteniji i život je veoma lagan. Za odgajanje dece je daleko bolje biti u manjem gradu nego u velikom gradu - rekla je Vang.

Foto: Zoran Sinko

Ičen Vang

 

Srbin Nemanja Jovanović ističe da je Ičen upoznao preko drugarice u Kini i zanimljivo je to što je prvo oženio, a onda tek zaprosio.

- Poslovno sam otišao za Kinu, a upoznao sam Ičen preko naše zajedničke drugarice i posle smo uplovili u brak. Prvo smo se uzeli kod matičara u Kini, a posle braka sam je zvanično zaprosio u jednoj lepoj šumi - objasnio je Jovanović.

Foto: Zoran Sinko

Nemanja Jovanović

 

Naš sagovornik dodaje i da je Ičen već poznavala evropski mentalitet, kao i da je njena porodica na kraju prihvatila, za njih, neobuičnog mladoženju.

 - Ona je studirala u Evropi i negde i zna evropski mentalitet. U početku se njena porodica plašila za nju, jer je jedinica, ali su se uverili da joj ništa ne fali i da je srećna, a naši su mi govorili uglavnom pozitivne reakcije - kazao je Jovanović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zoran zbog mlade Svetlane ostavio porodicu! "Dosta mi je tvoje Rusije, odoh kući u Beograd"- Priča sa tragičnim krajem
KAD SE RUSKINJA ZALJUBI U SRBIJU

Zoran zbog mlade Svetlane ostavio porodicu! "Dosta mi je tvoje Rusije, odoh kući u Beograd"- Priča sa tragičnim krajem

Za neke ljubavne priče kažemo da su filmske, zbog svega ono što prati dve osobe od trenutka kada se sretnu, pa dalje kroz život. A, Zoranova i Svetlanina može da se gleda i kao film i kao knjiga. Kada su se upoznali, on je bio Jugosloven na privremenom radu u Rusiji, inženjer koga su kod kuće čekali supruga i dva sina, a Svetlana, lepa Ruskinja iz Omska, mlađa od njega 15 godina.

15.12.2023

16:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija