• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2023

09:36

Putin sprema ofanzivu koja će potpuno uništiti NATO u Ukrajini: Rusija ne zaustavlja pobednički rat! (VIDEO)

Informer/shutterstock/ap

Live TV

Putin sprema ofanzivu koja će potpuno uništiti NATO u Ukrajini: Rusija ne zaustavlja pobednički rat! (VIDEO)

Podeli vest

O Putinovoj potencijalnoj ofanzivi, ali i o gotovo sigurnoj pobedi Rusije i porazu NATO-a u Ukrajini, govorili su u Info jutru na Informer TV pisac i novinar Dejan Lučić i stručnjak za bezbednost Nikola Antić.

Stručnjak za bezbednost Nikola Antić ističe da je Zapad uvek lagao Rusiju o širenju NATO-a i da će na proleće će Putin pokrenuti ofanzivu koja će pregaziti NATO i ukrajinsku vojsku.

- Zapad je uvek lagao Rusiju, obećali su Gorbačovu da se neće širiti na istok, ali eto sad NATO-a na granicama Rusije. Nema smisla ništa dogovarati i pregovarati sa Zapadom, jer su licemerni i gledaju samo svoje interese. U toku zime će Rusi krenuti u operacije oslobađanja, na proleće će Putin pokrenuti ofanzivu koja će pregaziti NATO i ukrajinsku vojsku - naveo je Antić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nikola Antić

 

Pisac i novinar Dejan Lučić kaže da Rusija mora da pobedi definitivno i namerne svoj mir i porazi zapadnu politiku koja je večito pravila teroriste i sukobe na svet.

- Rat u Ukrajini i rat u Gazi su dve iste priče, a prvo moramo da znamo ko je sve uključen u igru. Rusija mora da pobedi definitivno i namerne svoj mir i porazi zapadnu politiku koja je večito pravila teroriste i sukobe na svetu - rekao je Lučić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dejan Lučić

 

Naš sagovornik dodaje i da Rusija neće zaustaviti pobednički rat da bi Zapad naoružavao Ukrajinu i da je Zapad oduvek hteo da uništi Rusiju, ali to Vladimir Putin neće dozvoliti i ide ka konačnoj pobedi i uništenju NATO-a u Ukrajini.

- Rusija nikada ne bi zaustavila pobednički rat kao što Zapad želi da bi naoružao Ukrajinu, a Rusija mora da nametne mir i da pobedi Ukrajinu koja treba da kapitulira i da NATO bude uništen potpuno na frontu. Zapad je oduvek želeo da uništi Rusiju, to nije uspelo Napoleonu i Hitleru, a sada neće ni NATO-u, jer Putin ide ka konačnoj pobedi i uništenju Ukrajine i zapadnih sila - kazao je Lučić.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija