• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2023

10:34

Teror nad Srbima sa KiM ne prestaje! Krstić: Autošovinistički mediji navijaju za Kurtija!

Reuters/informer

Live TV

Teror nad Srbima sa KiM ne prestaje! Krstić: Autošovinistički mediji navijaju za Kurtija!

Podeli vest

O lažima Aljbina Kurtija i teroru koji sprovodi nad Srbima sa KiM, kao i o pojedinim domaćim autošovinističkim medijima koji podržavaju šiptarskog teroristu, razgovarali smo na Informer Tv sa medijskim analitičarom Nebojšom Krstićem.

Medijski analitičar Nebojša Krstić ističe da Kurti ne želi dogovor i da dobija ogroman novac sa Zapada za finansiranje njegovog terora nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji.

- Kurti ne želi dogovor i dobija ogroman novac sa Zapada za finansiranje njegovog terora nad Srbima sa Kosova i Metohije. Kurti nije računao da če se desiti novi sukob u svetu, kao što je rat u Izraelu, koji će ugušiti medijsku pažnju događaja u Banjskoj - rekao je Krstić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nebojša Krstić

 

 Naš sagovornik dodaje i da razume šovinizam koji dolazi iz Zagreba i Sarajeva, ali da ne razume autošovinizam naših medija koji navijaju za teror i laži Aljbina Kurtija, kao i da je cilj Kurtija da eliminiše Srbe sa KiM i da ih drži u koncentracionim logorima. 

- Razumem šovinizam koji dolazi iz Zagreba i Sarajeva, ali ne razumem autošovinizam naših medija koji navijaju za teror i laži Aljbina Kurtija. Cilj Kurtija je da totalno eliminiše srpski narod sa Kosova i Metohije i Srbi se nalaze u enklavama, praktično su u koncentracionim logorima - tvrdio je Krstić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija