• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2023

08:58

Srbi za Srbe! Budimo humani - pomozimo porodici Mitrović! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Srbi za Srbe! Budimo humani - pomozimo porodici Mitrović! (VIDEO)

Podeli vest

O humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe", kao i o predstojećem koncertu za ugroženu porodicu Mitrović govorili su Marija Morović iz te organizacije i Nikola Anastasijević iz ansambla "Fenečki biserčići".

Nikola Anastasijević iz ansambla "Fenečki biserčići" kaže da su "Srbi za Srbe" velika organizacija i da mu je ogromna čast da učestvuje u njihovim akcijama za najugroženije.

- "Srbi za Srbe" su velika organizacija i ogromna je čast učestvovati u njihovim akcijama za najugroženije. Bitno je da osetimo srcem i duhom ovaj koncert i da dođemo u što većem broju i pomognemo porodici Mitrović. Naš ansambl će nastaviti da sarađuje sa organizacijom "Srbi za Srbe" i darovaćemo publici muziku a publika humanost najugroženijima - kazao je Anastasijević.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Marija Morović i Nikola Anastasijević

 

Predstavnica organizacije "Srbi za Srbe" Marija Morović ističe da je od osnivanja sakupljeno 12 miliona evra za najugroženije porodice, ali i to da će na predstojećem humanitarnom koncertu biti prikupljena sredstva za porodicu Mitrović.

- Naša organizacija je nastala 2005. godine kao ideja naše dijaspore da se pomognu ugrožene porodice. Od osnivanja do sada je prikupljeno 12 miliona evra za najugroženije Srbe u našoj zemlji ali i na Balkanu. U subotu od 18:30 počinje humanitarni koncert za decu na košarkaškim terenima na Kalemegdanu. Na ovom humanitarnom događaju biće prikupljena sredstva za srpsku porodicu Mitrović koja živi u Severnoj Makedoniji, ali u albanskom selu i pomoć će im neizmerno značiti - objasnila je Morović.

Sve o humanitarnoj organizaciji i tome kako možete da pomognete pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26