• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2023

09:46

Jeremićeva stranka će se pocepati do oktobra! Krstić na Informer TV o raskolu u Narodnoj stranci

Miloš Rafailović

Live TV

Jeremićeva stranka će se pocepati do oktobra! Krstić na Informer TV o raskolu u Narodnoj stranci

Podeli vest

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić bio je gost Info jutra na Informer TV gde je govorio o smeni Miroslava Aleksića i raskolu u Narodnoj stranci.

Nebojša Krstić je na samom početku gostovanja govorio o dešavanjima u Narodnoj stranci i njenom predsedniku Vuku Jeremića. 

- Vuk Jeremić nije bio dovoljno vidljiv ili je bio zaokupljen svojim problemima ili nije hteo da iskoristi ubistvo u Ribnikaru. Možda nije mogao da doprinese svojoj popularnosti na adekvatan način sve ovo vreme. Međutim, Aleksić je iskoristio maksimalno tragediju dece da bi bio popularan. Vuk Jeremić je bio član Demokratske stranke, i u toj stranci se kandidovao na neke funkcije. Onda su mu demokrate pogubile glasove, pa nije postao potpredsednik. Tu je stekao dosta iskustva u manipulativnom smislu i naučio je ružne stvari u politici - istakao je Krstić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Krstić je podvukao da deceniju unazad imamo trzavice u opozicionim redovima i da je siguran da će se Jeremićeva Narodna stranka raspasti vrlo brzo.

- U poslednjih deset godina imamo u opoziciji neprestano trvenje i trzavice. Moguće je da su svi oni pogrešili u koracima i da ih ruši neko mnogo moćan, ali neko iz opozicije, ne iz sadašnje vlasti. Opozicija je sve vreme zaokupljena sobom. Narodna stranka će se pocepati. Do oktobra će se stvoriti od nje najmanje dve stranke - naglasio je Krstić i dodao da je opozicija izmanipulisala građane Srbije.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 - Opozicija je izmanipulisala građane sa tragedijama. Sva ova dešavanja koja se događaju su veoma zbunjujuća za građane. Opozicija se ponaša infatilno i tim ponašanjem nikako ne uliva građanima poverenje Građani sve to vide i opoziciji je opao rejting. Normalna zdrava stranka ne bi pričala o rejtinzima, već bi iskoristili svaki sekund programa da dokažu da su oni alternativa vlasti. Međutim, oni stalno pričaju protiv predsednika Vučića - istakao je marketinški stručnjak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija