• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. L.

13.01.2024

08:20

Pojeo je 153 ćevapa u Novom Pazaru, a sad i celo jagnje!

Instagram

Vesti

Pojeo je 153 ćevapa u Novom Pazaru, a sad i celo jagnje!

Podeli vest

Sermed Maktouf (34) iz Travnika poznat i našoj javnosti kao čovek s neverovatnim apetitom, opet obara rekorde!

U Novom Pazaru letos je pojeo mega porciju ćevapa, čak deset puta veću od prosečne. Ovaj bosanskohercegovački tiktoker pred kamerama je slistio svih 153 komada za sat i po, i to bez pauze!

Ali ono što je nedavno smazao, prevazili rekord iz Novog Pazara.

- Pred Novu godinu "otres'o" sam ja'nje bez glave! Bez salate, nju ne jedem, pošto sam na dijeti! - pohvalio nam se Sermed novim uspehom s kojim je ušao u 2024. godinu.

U jednom sarajevskom restoranu pojeo je jagnje koje je u komadu bez glave, servirano ispred njega (pogledajte video).

Na pitanje koliko je jagnje bilo teško, kaže:

- Nisam ja matematičar! Moje je da jedem! Nisam ga merio! Ali je bilo dobro!

Želja mu je da ove godine nastavi sa rekordima, da, kako kaže, "otrese što viša ćevapa, pica, pita", a obećava da će "jurišati" i na bika! 

- Planiram da "otresem" jednog velikog bika! To sam zacrtao - otkriva nam.

 

Nema, tvrdi, nikakvih problema sem s apetitom. Može da pojede koliko god mu donesu na sto, ali ipak je, kaže "smršao". 

Karijeru sa snimanjem gastro-izazova počeo je u vreme pandemije koronavirusa pa tako skoro svaki njegov obrok prati milionska publika. Za mesec dana u proseku ima po 30 miliona gledalaca!

U Srbiji je bio više puta, a osim ukusnih ćevapa iz Novog Pazara pamti i poslastice iz beogradskih poslastičarnica, a nedavno je objavio na svom profilu da je bio u društvu sa pevačicom Radom Manojlović.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set