• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

13.11.2023

16:34

Umalo nisam završila u Hitnoj! I sad sam u šoku! Pronašli smo Anđu koju su kolege s trubačima ispratili u penziju! (VIDEO)

Društvene mreže

Vesti

Umalo nisam završila u Hitnoj! I sad sam u šoku! Pronašli smo Anđu koju su kolege s trubačima ispratili u penziju! (VIDEO)

Podeli vest

Anđa Marjanović, novopečena penzionerka iz Užica, postala je poznata širom Srbije kada su se pre dva dana snimci njenog odlaska kući posle druge smene proneli društvenim mrežama... Bio je to njen poslednji radni dan, a kolege su je iznenadile trubačima i vatrometom!

- Još sam u šoku, umalo nisam završila u hitnoj pomoći. Evo i sada, posle dva dana, sve se u meni trese. Nisam očekivala to što su mi priredile kolege i koleginice. Mislila sam da uzmem svoje stvari i polako da izađem, pa kad dobijem rešenje da počastim svoje kolege. A, eto, iznenađenje! Same su mi suze pošle na oči kada sam ih videla, a tu su bila i moja deca – kaže Anđa.

Foto: Društvene mreže

Anđa kaže da ni posle dva dana ne može da dođe sebi

Pamtiće to za ceo život, dodaje. 

Anđa je 39 godina radila kao trgovac, prvo u trgovinskom preduzeću "Gradina", koja odavno ne radi, a onda je nastavila u "Maxiju" kada je otvoren u užičkom naselju Aleksića most.

Foto: Društvene mreže

Kolege su je sačekače posle druge smene

- Radila sam bez prekida punih 39 godina i evo sada odlazim u starosnu penziju. Već mi je neobično što nisam poranila i otišla na posao. Ali, imaću više vremena da provodim sa svojim unučićima – dodaje Anđa.

 

Svoj radni vek provela sam uvek spremna da pomognem kolegama, kupcima...
- Divno je raditi u takvom kolektivu. Imali smo teške trenutke koje smo zajedno sve prošli, ali na svu sreću bilo je više lepih trenutaka kojih ću se uvek rado sećati. Trudila sam se da sve što ne želim sebi, ne želim i drugima i tako sam ceo život radila – kaže Anđa.

I zbog takvog stava u životu nije ni čudo što su se kolege okupile, angažovale trubače, priredile vatromet i Anđi uručili bukete csveća, piće i druge poklone.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set