• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

13.12.2022

17:21

KO NEĆE IMATI STRUJU OD SREDE DO PETKA!? Radovi na elektromreži ostaviće "u mraku" delove ovog srpskog okruga

Shutterstock

Vesti

KO NEĆE IMATI STRUJU OD SREDE DO PETKA!? Radovi na elektromreži ostaviće "u mraku" delove ovog srpskog okruga

Podeli vest

U periodu od 14. do 16. decembra izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će neki delovi Braničevskog okruga ostati bez struje

U sredu, od 8 do 14 sati, struju neće imati Toponica Zaova, a od 8.30 do 14.30 Požeženo i Đurakovo. Takođe od 8.30 do 14.30, bez struje će biti i Karađorđeva ulica u Vincima, a od 9 do 14 naselje Klenje i deo Mrčkovca.

U četvrtak, od 8.30 do 14.30, sa mreže će biti isključena Karađorđeva ulica u Velikom Gradištu od 8.30 do 14.30 časova, kao i deo naselja Miljević.

U petak, 16. decembra, od 8.30 do 14.30 bez struje će biti Ulica 11. oktobra u Velikom Gradištu i naselje Kusiće.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

3,2,1-SRBIJA: Pokrećemo turizam u Srbiji kao niko nikad pre!
Srbija

3,2,1-SRBIJA: Pokrećemo turizam u Srbiji kao niko nikad pre!

Domaćim i stranim gostima pokazaćemo Niš, Čačak, Temerin, pokazaćemo im sve ono lepo u Pančevu, Valjevu, Kraljevu, u Pirotu, Kraguje donećemo svaki deo Srbije na dlanu upakovan tako da se svaki potencijalni gost iz bilo kog kraja sveta zaljubi u našu zemlju i pre nego što u nju zakorači.

13.12.2022

15:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set