• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2021

15:40

Grupa mladih čisti mural sa likom Mladića! /Video/

printscreen

Beograd

Grupa mladih čisti mural sa likom Mladića! /Video/

Podeli vest

Mural Ratku Mladiću na uglu Njegoševe i Alekse Nenadovića, na koji je jutros bačena kofa kreča, grupa od 15-ak mladića i devojaka pokušava da očisti

Oni to pokušavaju da učine vodom i sunđerima.

Na tom mestu u centru grada su mediji, a okupljenih građana nema, dok prolaznici uglavnom ne reaguju na pokušaj grupe mladića da očiste mural, ili tek ponešto dobace, javlja Tanjugov reporter.

Nije primetna policija, a saobraćaj se odvija normalno.

Mediji su danas preneli da je na mural bačena kofa kreča, a da iza toga stoji Ðorđo Žujović, aktivista i član SDPS-a.

Ispred murala sinoć se okupila grupa NVO aktivista, predstavnika opozicionih politickih stranaka, te građana, koji su protestovali zbog murala i pružali podršku aktivistkinji Aidi Ćorović koja je juče privedena nakon što je jajima gađala mural, a potom puštena iz policije.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BB

pre 2 godine

PRE PODNE SU ISTI GADJALI MURAL A POPODNE CISTILI...VUCIC I NJEGOVE ZAVRZLAME..DOSADNI STE... SVI STE ISTA GOVNA

deda Raša

pre 2 godine

Rekli ste ovo dvosmisleno ali sam vas u potpunosti razumeo. Prvo, tvoje ime se piše RADIŠA, drugo niste kritikovali one koji su (da ne govorim o Liku gen.Mladića) uskratili slobodu izražavanja drugim, njima suprotnog mišljenja a bore se za demokratiju. Treće, znate li vi da je Ratko svoju životnu istoriju napisao krvlju i da je ušao u anale besmrtnosti. Vi Radisha niste uspeli da naučite ni kako vam se piše ime po Vulu a to je? Ova omladina će dokazati i vama i vašim sponzorima da ne možete više nikakvo zlo naneti Srbiji i srpskom narodu.

Zaharova

pre 2 godine

To su oni juce navijaci pardon policajci u civilu sto su branili mural i hapslili

arsa

pre 2 godine

Србија не треба да брине кад има овакву омладину.Браво момци.Тако треба.А треба и да се овим фашистима из ткз НВО једном заувек стане на пут и покаже где им је место.Српски народ је превише толерантан.Држава ће морати да нађе начин да се утуле ове ткз НВО.

Rokii

pre 2 godine

Koje smo budale i nije za čuditi ovolika sirotinja.

Mimi9

pre 2 godine

Šta reći osim, bravo! Ova drugosrbijanska "elita" je ćorava.

Milan

pre 2 godine

Sta nose kapuljače, jel se to stide šta rade? Kao da ih je neko naterao pa da im se ne vide lica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set