• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

23.04.2024

11:36

Rafa hoće da crkne od muke! Pogledajte njegovu reakciju kada je Novak osvojio nagradu (FOTO/VIDEO)

Printscreen, Profimedia

Tenis

Rafa hoće da crkne od muke! Pogledajte njegovu reakciju kada je Novak osvojio nagradu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zvanično je najbolji sportista sveta za 2023. godinu, ali zbog toga nisu baš svi srećni!

Poznato je da mnogi zavide Novaku što je bez sumnje najbolji teniser svih vremena i što je oborio sve rekorde najvećih rivala Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Juče je izjednačio još jedan jer je osvojio peti put Laureus nagradu za sportistu godine, koliko ih ima i Federer.

Na svečanoj ceremoniji u Madridu nagadu je Novaku uručio slavni NFL igrač, Amerikanac Tom Brejdi. Dok je iznosio hvalospeve na račun Srbina i pričao kako se rad i trud isplate, kamera je snimila Rafu koji je delovao kao da mu se svet srušio.

Foto: printscreen

Rafa dok je Brejdi pričao o Novaku u superlativu

Delovalo je da mu je toliko krivo što Novak u njegovoj državi dobija nagradu, da čak nije mogao ni da odglumi lažni osmeh.

Brejdi je potom reč prepustio Novaku. Dok se prvi teniser sveta zahvaljivao svom timu za jednu od najboljih sezona u karijeri, ponovo je Nadal bio u kadru nekoliko sekundi i ponovo je delovao očajno.

Foto: printscreen

Rafa dok se Novak zahvaljivao svom timu

Podsetimo, Nadal ima samo dve nagrade za sportistu godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pacenici

pre 1 nedelju

Koji ste vi pacenici jebote. Umesto da se radujete Novakovom uspehu, vi gledate koliko je tesko palo Nadalu, da li se smeje ili ne. To je jako vazno. Kao neke babe! Cuj, delovalo je kao da mu je mnogo krivo, kakvi ste vi bolesnici!!!!! A da se nasmejao onda biste rekli "lazan osmeh, kakav licemer". Za vas vazi ona nije bitno kako je moja, samo da komsiji crkne njegova. Jezivo...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija