• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

20:49

Novak utučen: Tragičar sam, jedna lopta je bila moja...

AP PHOTO

Tenis

Novak utučen: Tragičar sam, jedna lopta je bila moja...

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je tužan posle poraza reprezentacije Srbije od Italije u polufinalu Dejvis kupa.

"Azuri" su danas u Malagi savladali našu selekciju ukupnim rezultatom 2:1 i plasirali se u finale. U odlučujućem meču dublova Novak Đoković i Miomir Kecmanović izgubili su od Janika Sinera i Lorenca Sonega (6:3, 6:4), čime su ugašene sve nade o novoj "salatari". 

Đoković je posle meča na konferenciji za medije bio vidno utučen, gotovo na ivici suza, a otkrio je hoće li i naredne godine igrati za nacionalni tim.

- Hiljadu puta sam ponovio da je najveće zadovoljstvo i čast igrati za Srbiju. Daleko je sledeća godina. Trenutno je vruća glava. Hvala selektoru i stručnom štabu što su napravili odličnu atmosferu, što su nas bodrili, dali maksimum u svom delu rada. Jedna lopta, jedan udarac je falio da se plasiramo u finale. Ta lopta je bila moja i ja preuzimam odgovornost. Tragičar sam, šta da radim. To je tako - rekao je Đoković.

Foto: AP PHOTO

Đoković i Kecmanović posle poraza od Italijana

Novak je pohvalio igru svog rivala Janika Sinera. 

- Na ovom nivou, protiv takvog tenisera, sve se desi brzo. Servirao je izuzetno dobro, pogađao mesta. Mora da se kaže svaka čast. Znamo da ima jedan od najbržih forhenda. Nije me to iznenadilo. Znam Janikov kvalitet. Mislio sam da će opasti i finalu, ali je zadržao nivo. Kad god je trebalo, pronalazio je servis - dodao je prvi reket sveta.

Đoković se na kraju još jednom dodao da je dao sve od sebe, ali da jednostavno na terenu nije išlo.

- Ne želim da pričam o tome. Zvučaće kao izgovor. Tako je kako je. Ovo je teško palo. Pokušavao sam da obodrim sebe za ovo, pokušao sam da dam svoj doprinos, ali danas nije bilo suđeno - poručio je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20