• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2023

11:25

Ne zna se koja je lepša! Vrela Amerikanka iskopirala Anu Ivanović (FOTO)

Instagram printscreen

Tenis

Ne zna se koja je lepša! Vrela Amerikanka iskopirala Anu Ivanović (FOTO)

Podeli vest

Srpska teniserka Ana Ivanović penzionisala se pre skoro sedam godina, ali je širom sveta i dalje pamte kako po lepoti, tako i po sjajnim igrama i osvojenim titulama.

Ani često muškarci upućuju komplimente, a ovaj put je lepe reči dobile od žene i to kakve!

Amerikanka Rejčel Štulman je najpoznatija teniska influenserka i prati je 318.000 ljudi na Instagramu.

Prelepa brineta konstantno oduševljava javnost atraktivnim slikama, a sada se fotografisala poput naše Ane Ivanović.

Ona je pozirala u bikiniju a preko sebe je imala tenisku mrežu. 

 

 

Bivša prva teniserka sveta tako se fotografisala pre 13 godina, a Rejčel je sada objasnila zašto se odlučila na taj potez.

Sećam se kada sam bila mlađa, kada sam videla fotografije. Definitivno je jedno od najzahtevnijih teniskih fotografisanja, i osećala sam se kao da je to za mene. Divim se Ani i volela sam koliko je bila jak borac na terenu. Bilo je zaista zabavno ponoviti tako kultno fotografisanje i odati joj malu počast - napisala je Rejčel na svom Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija