• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2023

02:06

Medvedev: Novače, šta još radiš ovde, kad planiraš da usporiš?

AP PHOTO

Tenis

Medvedev: Novače, šta još radiš ovde, kad planiraš da usporiš?

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev posle poraza u finalu Ju-Es opena zapitao se kada Novak Đoković planira da povuče "ručnu".

Medvedeva je posle tri sata borbe izgubio od srpskog tenisera sa 3:0 u setovima i stigao do 24. grend slema. 

Rus se posle svega našalio na Novakov račun i njegov neverovatan uspeh.

- Pre svega želim da pitam Novaka šta radi ovde i dalje. Treće naše finale, nadam se ne i poslednje. Kada planiraš da malo usporiš? Čestitam tebi i tvom timu, 24 grend slem titule. Ja imam jednu, ti 24... - našalio se Medvedev.

 

Rus se potom prisetio i njihovog finala pre dve godine, kada je pobedio Novaka.
- Ovde sam bio pre dve godine kada sam pobedio. Tada sam proslavio godišnjicu sa suprugom, dao je trofej za poklon... Danas ništa od toga. Opet je godišnjica. Rekao sam sebi, ajde još jednom. Ali, nije vredelo - iskren je treći igrač sveta.

 

Medvedev je na kraju istakao da su on i Đoković veliki prijatelji.

- Ne znam, sa jedne strane mogu da kažem da je fantastično da dobijem Novaka u grend slem finalu. To je vrh moje karijere. Da nisu postojali on i Rafa, igrao sam pet finala protiv njih i dobio samo jedno. Upoznali smo se kad sam bio 500. na svetu, on je bio super prema meni. Tretirao me je kao normalnu osobu. Od tog trenutka se nije ništa promenilo. To je sjajno - zaključio je Medvedev.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija