• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

11:40

Šok video nekoliko sati pred finale! Jelena umalo okupala Novaka!

reuters

Tenis

Šok video nekoliko sati pred finale! Jelena umalo okupala Novaka!

Podeli vest

Jelena Đoković je umalo okupala Novaka kada je srpski teniser pošao na finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza (nedelja, 15.00, RTS 1, SK1).

Drugi teniser sveta od 15 časova pokušaće da u 35. finalu grend slem turnira dođe do 24. pehara, osmog na Vimbldonu, a petog u nizu u Londonu.

Nole, je oko 11 časova pošao na Vimbldon, kako bi se spremio za veliko finale, a Jelena i Stefan su prosuli za njim vodu za sreću. Jelena je snimak objavila na društvenim mrežama, a vidi se nasmejani i dobro raspoloženi Nole, koji beži od supruge i sina, kako ga ne bi okupali pred borbu za trofej.

"Srećnooo", napisala je Jelena u opisu snimka koji je objavila na Instagramu.

 

 

 

Đoković je nedavno pričao da ne mari previše za sujeverje, tako da je odlučio i da promeni izgled pred finale. 

Foto: Instagram/Jelena Đoković

 

 

- Imao sam ranije sujeverja, sada nemam uopšte. U prvoj fazi moje karijere sam morao da se brijem... Mada, dok mi je đed još bio živ, on bi me opominjao da se obrijem. Sada sam pustio bradu jer žena kaže da mi lepo stoji. Moram da slušam ženu, kažu da je to recept za srećan i dug život.  Skratiću je malo za finale, moram. Imam rutine, ali nemam sujeverja poput toga da moram da spavam uvek na određenoj strani kreveta, mada se trudim da mi glava bude okrenuta ka istoku ili ka severu. To je bitno, ali sve ostalo, ništa nemam - rekao je Đoković nakon plasmana u finale Vimbldona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija