• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2023

19:07

Kamerone, Novak je za tebe druga dimenzija! Britanac "pretio" Đokoviću pa doživeo blamažu usred Londona!

Tanjug/AP

Tenis

Kamerone, Novak je za tebe druga dimenzija! Britanac "pretio" Đokoviću pa doživeo blamažu usred Londona!

Podeli vest

Američki teniser Kristofer Jubanks savladao je Kamerona Norija u trećem kolu Vimbldona!

Želeo je Kameron Nori da dogura što dalje na Vimbldonu kako bi pred svojim navijačima nastavio da pravi "dramu" protiv Novaka Đokovića. Ipak, daleko je Britanac od završnice Londona, a kamoli od toga da ozbiljnije ugorzi srpskog tenisera što je danas potvrdio Kristofer Jubanks u trećem kolu Vimbldona pošto ga je nakon dva i po sata borbe savladao sa 3:1. 

Bio je Nori veliki favorit uoči duela sa američkim teniserom, kako zbog rankinga tako i zbog prednosti domaćeg terena. Ništa od toga mu nije pomoglo budući da ga je 43. reket sveta počisto sa terena broj jedan u "Ol-Ingland" centru. 

Jubanks je poveo sa 1:0 u setovima, Nori je uzvratio, ali je to bilo sve od njega danas. Amerikanac je u trećem setu pregazio britanskog tenisera. 12. nosilac pružio je nešto žešći otpor u četvrtom setu koji je rešen posle taj-brejka, a Kristofer Jubanks nastavio je da ređa sjajne rezultate u Londonu. 

Foto: Tanjug/AP

 

Američki teniser plasmanom u treće kolo ostvario je svoj najbolji rezultat u Londonu, a današnja pobeda donosi mu četvrtu rundu takmičenja. To mu je, ujedno, i rekord na svim grend slemovima u karijeri pošto nigde sem u Australiji nije dogurao dalje od drugog kola. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26