• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2023

14:15

SNIMAK KOJI JE OBIŠAO PLANETU! Stefan sa tatom Novakom na terenu, navijači okupirali Pariz! (VIDEO)

printscreen

Tenis

SNIMAK KOJI JE OBIŠAO PLANETU! Stefan sa tatom Novakom na terenu, navijači okupirali Pariz! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je pred finale Rolan Garosa sa Kasperom Rudom (14.30) na terenu bio sa sinom Stefanom.

 

Srpski teniser je trenirao oko 40 minuta, a dobio je i poslednje savete od trenera Gorana Ivaniševića pred početak borbe za 23. grend slem. 

Sa Novakom na terenu je bio i njegov sin Stefan. On je aktivno učestvovao u pripremi tate za veliko finale u kojem bi mogao da ispiše tenisku istoriju. Pratio je svaki Novakov pokret i sakupljao loptice koje mu je dodavao.

Po završetku treninga Novak je okupio tim kod mreže, pozdravili su se i onda je otišao sa terena. Spreman za borbu za istorijski 23. grend slem.

- Ovo je samo još jedan meč, fokusiran sam da ga dobijem, pa ćemo posle da pričamo o istoriji. Ovo nije specijalan meč, samo treba da ga dobijem - kazao je srpski teniser pola sata pre početka finala.

Navijači su pozdravili Novaka ovacijama "Nole, Nole, idemo", dok ga je jedna grupa dočekala ispred hotela, kada je krenui na trening.


Đoković je veliki favorit u finalu, jasno je svima zašto. Od 2018. godine igrao čak 12 grend slem finala, a izgubio je samo dva - 2020. na Rolan Garosu od Rafaela Nadala, dok mu je naredne sezone Danil Medvedev na US Openu uskratio kalendarski grend slem. Postao je Srbin jedini igrač u Open eri tenisa sa 85 ili više odsto pobeda na sva četiri grend slema - Procenat u Australiji mu je 91,8, na Vimbldonu 89,6, u Njujorku 86,2 i od juče okruglo 85 na Rolan Garosu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija