• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

20:51 >> 19:22

SRPKINJA PREKINULA SLAVLJE FRANCUZA! Teniser se plasirao u FINALE, usledila ŠOK ODLUKA - NAVIJAČI POBESNELI (VIDEO)

Printscreen Twitter

Tenis

SRPKINJA PREKINULA SLAVLJE FRANCUZA! Teniser se plasirao u FINALE, usledila ŠOK ODLUKA - NAVIJAČI POBESNELI (VIDEO)

Podeli vest

Marijana Veljković pokvarila slavlje francuskog tenisera u Lionu.

Francuski teniser Artur Fils plasirao se u svoje prvo ATP finale pošto je sa 2:1 savladao Brendona Nakašimu. Ipak, njihov duel u Lionu obeležila je Marijana Veljković koja je bila na meti navijača domaćeg teniser u finišu meča kada je poništila njegov poen za pobedu. 

U trećem setu pri rezultatu 5:4 Francuz je imao brejk loptu. Nakon duže razmene njegov rival je izbacio lopticu u aut i Fis i francuski navijači počeli su da slave trijumf. Teniser je legao na teren od sreće, ubeđen da je sve gotovo... Ali nije bilo! 

 

 

Marijana Veljković ustala je sa svoje stolice da utvrdi da li je loptica zaista bila u autu, a onda je Filsu pokazala trag i dodelila poen Brendonu Nakašimi. Ušao je Francuz potom u raspravu sa Srpkinjom, negodovali su i navijači, ali Veljkovićeva nije promenila odluku pa je meč u Lionu nastavljen. 

Brendon Nakašima nije uspeo da se potpuno izvuče iz situacije pošto je u taj-brejku Fils bio daleko bolji i overio plasman u svoje prvo ATP finale gde će se boriti protiv Francuska Serundola iz Argentine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija