• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.05.2023

14:28 >> 14:51

NOVAK PROGOVORIO O BEZOBRAZNOM NORIJU: Ne razumem zašto me je gađao! (VIDEO)

Reuters

Tenis

NOVAK PROGOVORIO O BEZOBRAZNOM NORIJU: Ne razumem zašto me je gađao! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković kaže da mu nije jasno zašto ga je Kameron Nori gađao lopticom i između redova poručuje da je britanski teniser to uradio namerno.

Naš as pobedio je Norija sa 6:3, 6:4 i plasirao se u četvrtfinale ATP mastersa u Rimu gde ga čeka Danac Holger Rune.

 

 

Meč sa Norijem obeležio je incident. Naime, imao je Nori zicer na mreži, mogao je da bira gde će da zakuca lopticu, ali je namerno pogodio Ðokovića u telo, dok je naš as bio okrenut leđima. Novak se momentalno okrenuo sa besnim izrazom lica i pokušao da porazgovara sa Britancem, ali se on samo mlako izvinio i nije smeo da ga pogleda u oči.

Na snimku deluje da trenutno 13. na ATP listi namerno gađao Đokovića, a iz izjava bi se reklo da to misli i sam Novak.

Foto: reuters

Nevaspitan: Kameron Nori

- Gledao sam ponovoljeni snimak kad me je pogodio. Perfierno me je video, za mene je poen bio završen. To nije fer-plej, tako se ne ponaša na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, ne razumem ovo ponašanje, ali tako je kako je. On je uneo vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu - jasan je bio Novak nakon meča.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26