• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2023

18:20

NOVAK JE BIO BAŠ RASPOLOŽEN! Jelena Dokić pričala sa Đokovićem, pa ga DVAPUT NASMEJALA zbog OVOGA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Tenis

NOVAK JE BIO BAŠ RASPOLOŽEN! Jelena Dokić pričala sa Đokovićem, pa ga DVAPUT NASMEJALA zbog OVOGA! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sureo se sa Jelenom Dokić u Melburnu pose 17 godina

Pobedom nad Bugarinom Grigorom Dimitrov, Đoković je nastavio pohod ka desetoj tituli na Australijen Openu. Uspešno je Nole preskočio i prepreku u liku Bugarina, koji ga nije ni malo namučio, pa će u osmini finala na domaćeg teniersa Aleksa De Minora.

Posle duela sa velikim prijateljem, Noleta je sačekalo pravo iznenađenje - intervju sa njim uradila je nekadašnja srpska teniserka Jelena Dokić!

Đoković je bio vidno iznenađen:

Drago mi je da te vidim Jelena, nisam te video godinama. Da li je to bilo 2006? Da? - pokušao je da se seti Novak kad su se poslednji put videli u Australiji.

Dokićeva mu je ispričala zanimljivu anegdotu sa njihovog prvog susreta, priznavši da nije imala pojma ko je kada joj se javio pre desetak godina u Melburnu. Mlađani Novak je tada gradio ime u "belom sportu".

- Sećaš li se kada sam te prvi put videla na Australijan openu. Rekao si mi "Ja sam Novak Đoković, da li me se sećaš?". Rekla sam da se sećam, ali zaista nisam - rekla je Jelena i nasmejala Noleta.

O pobedi nad Bugarinom, Đoković je izjavao:

- Rani brejk je bio bitan za mene jer nisam siguran kako ću se osećati, mnogo poštujem Grigora, dugo se znamo, on mi je jedan od najvećih prijatelja, on je toliko dobar sportista, mislio sam da će dupli brejk biti dovoljan u trećem setu, ali do kraja nisam znao da li ću moći da pobedim. To je velika borba.

Đoković se nasmejao na opasku Jelene da Novak igra sjajno protiv mladih rivala.

- Kako to misliš, protiv mladih? (Smeh). Pa, 35 je novih 25. Pogledajte Rafu i Endija, igramo na visokom nivou i ja to želim, svaka sezona se računa kada uđete u poslednju četvrtinu karijere, više cenite svaki turnir, bio sam srećan da radim ono što volim. Dvadeset godina profesionalnog sporta, ne mogu da budem zahvalniji.

Za kraj, ponovo je izneo nis pohvala na sve na šta nailazi u Melburnu.

- Ima nekoliko stvari, volim uslove ovde, pogotovo po noći, odgovara mom stilu tenisa, što više igraš samopouzdaniji si, ovo je jedna od najboljih atmosfera na svetu, srećan sam što sam i dalje na turniru - istakao je Đoković.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koki

pre 1 godinu

Na sta se napravi Dokicka. Od onakve ribe, ribetine...

zvalko

pre 1 godinu

tipična debelguza, koja se odrekla oca zbog hrvatskog peniosa ,dokle više krme da rovariš protiv srbije. razboli se i .... dabogda ti priseo svaki zalogaj koji poješ ,debelguzo isfrustirana.ovako izgledaju očajnici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija