• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2022

14:29

TUKU NAS, PLJUJU U LICE I BACAJU NA ZEMLJU! Jelena Dokić o skandalu u Beogradu! A onda je nastavio da šutira ćerku, koja je NEPOMIČNO LEŽALA NA ZEMLJI!

Tenis

TUKU NAS, PLJUJU U LICE I BACAJU NA ZEMLJU! Jelena Dokić o skandalu u Beogradu! A onda je nastavio da šutira ćerku, koja je NEPOMIČNO LEŽALA NA ZEMLJI!

Podeli vest

Bivša teniserka Jelena Dokić poznata je kao neko ko često govori o problemima i traumama sa kojima se suočavala.

Ovoga puta je jednom intervjuu prokomentarisala snimak, nastao u Beogradu, na kojem se vidi kako otac, inače Kinez, maltretira 14-godišnju ćerku, teniserku.

Otac je ćerku prvo udarao nogom, a zatim i šamarao rukom. Nastavio je da je šutira dok devojčica nepomično leži na šljaci.

Foto: printscreen

- Tuku nas, vuku nas za uši, pljuju nam u lice, bacaju na zemlju, udaraju pesnicama i nogama. Zamislite šta se dešava iza zatvorenih vrata. Još je gore. Drago mi je da je ono čudovište uhvatila kamera, ali ljudi gledaju i ne preduzimaju ništa dok nije počeo da je udara. Ovo je prvi put da vidimo nešto tako na teniskom terenu, imala sam potrebu da pričam o tome. Uvek sam govorila da to nije ni prvi ni poslednji put, nažalost. Uvek će se dešavati, ali važno je da radimo na tome, kako da se nosimo sa tim. Činimo li dovoljno da zaštitimo decu, posebno mlade devojke - rekla je Dokićeva.

Inače, Jelena Dokić se tenisom profesionalno bavila od 1998. do 2014. godine.

Najveći rang (4) imala je 2002. godine, a najveći uspeh na Grend slemu joj je polufinale Vimbldona 2000. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

Ова је сасвим одлепила одкако се забављала са хрватом. Сад хоће свом оцу и свим Србима да залепи да су примитивни крвници зато што је неки Кинез тукао своју ћерку (можда је то било у складу са кинеским нормама и обичајима?)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija