• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

12:52

OTAC JE KRVNIČKI TUKAO, ŠUTIRAO, IMALA JE 120 KILOGRAMA, BORILA SE S DEPRESIJOM... Srceparajuća priča Jelene Dokić!

Tenis

OTAC JE KRVNIČKI TUKAO, ŠUTIRAO, IMALA JE 120 KILOGRAMA, BORILA SE S DEPRESIJOM... Srceparajuća priča Jelene Dokić!

Podeli vest

Jelena Dokić šokirala je svet objavom da je htela da izvrši samoubistvo skokom sa 26. sprata 22. aprila

Jelena je uplakana u potresnoj ispovesti na društvenim mrežama šokirala planetu. Godinama se bori sa viškom kilograma, a kada je pre nekoliko godina napisala autobiografija otkrila je tada da je sebi umalo oduzela život dok se borila sa depresijom.

Jelan sada kaže da krivi sebe, jer nije mislila da je dovoljno vredna ljubavi i da je uplašena. Podsećamo, bivša srpska teniserka je početkom  godine objavila je potresnu poruku na društvenim mrežama u kojoj je zamolila sve oni koji je vole i poštuju da je poštede komentara povodom kraha devetnaestogodišnje veze.

Foto: printscreen

Uplakana Jelena opet htela da se ubije

Pre nekoliko godina je nekadašanja srpska tenisera  u autobiografiji opužila oca Damira za teška  maltertiranja. Sve je počelo kada je objavila vezu sa Tinom Bikićem, jer je Hrvat, što je za Damira Dokića bilo neprihvatljivo.

U njegovim očima to je bilo nešto najgore što sam mogla da uradim. On bi više voleo da sam s nekim teroristom nego sa Hrvatom. Vrištao je u slušalicu: "Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me" - otkrila je nekada četvrta teniserka sveta.

Foto: printscreen

jelena Dokić pobegla od oca Damira

Damir Dokić  je čak tri puta završavao u zatvoru. Sredinom prošle godine je završio u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici zbog napada na službeno lice. Dokić je priznao krivicu i nagodio se sa tužilaštvom, pa je služio kaznu do februara 2022. godine. On je već bio u zatvoru dva puta, 2009. i 2010. godine, jer je pretio da će ubiti tadašnju ambasadorku Australije u Beogradu, Kler Birgin, kao i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja.

Opisala je zlostavljanje kroz koje je prolazila zbog oca od šeste godine, da ju je šutirao i udarao kožnim kaišem. Najgore je, kako kaže,  bilo 2000. posle poraza u Kanadi.

- Na kraju sam se onesvestila. Krvnički me je pretukao - ispričala je svojevremeno Jelena.

Ali, izborila se sa demonima i postala pravi glasnogovornik za one koji pate od psihičkih problema, ali i imaju problem sa zlostavljanjem.

Foto: printscreen

Jelena se godinama bori sa depresijom i kilogramima

Kada ste profesionalni sportista, vi ste u mehuru koji nije stvarnost - sve je urađeno za vas, od hrane i treninga, do putovanja i organizacije, pa jep povratak u uobičajen život toliko različito. Za mene, kada sam se povukla tako iznenada zbog ozbiljne povrede, nije svakako bilo onako kao sam očekivala. Zastala sam i uhvatila sebe kako se pitam: Šta da radim sledeće? U šta sam se upustila? Prosto nisam bila spremna za to i tako je krenuo moj problem za težinom - kazao je Jelena.

Priznaja je pre nekoliko godin da je svakih nekoliko nedelja slala ocu oko 200.000 dolara u nadi da će je ostaviti na miru, Međutim, ni to nije vredelo, on je nastavio da joj zagorčava život. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 2 godine

Damir Dokić veliki srpski patriota koji se krio po zapadu za vreme rata govori o patriotizmu i srpstvu....E zemljo Srbijo dokle ce olos uzivati????Jelena je bila i ostala olicenje prave devojke i osobe vredne paznje.Divna osoba....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić je opoziciji za sve kriv! Brnabić: Ne prestaju sa dehumanizacijom porodice predsednika Srbije!
Politika

Vučić je opoziciji za sve kriv! Brnabić: Ne prestaju sa dehumanizacijom porodice predsednika Srbije!

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da je opozicija još jednom iskoristila tragičan događaj kako bi se obračunala sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i njegovog porodicom. Ona je gostujući u Jutarnjem programu televizije “Happy” rekla da predsednik Demokratska stranke Zoran Lutovac poziva na nasilje protiv porodice Vučić zloupotrebljavajući incident koji se desio u OŠ Jovan Dučić dodajući da najoštrije osuđuje bilo kakav vid nasilja nad bilo kim, posebno prema prosvetnim radnicima.

17.06.2024

12:00

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija