• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

17:50

KAMERUN ĆE OSVOJITI MUNDIJAL! Ludost ili samopouzdanje!? ETO šokirao svet novom izjavom!

Tenis

KAMERUN ĆE OSVOJITI MUNDIJAL! Ludost ili samopouzdanje!? ETO šokirao svet novom izjavom!

Podeli vest

Legendarni napadač Samuel Eto veruje da će Kamerun osvojiti Svetsko prvenstvo u fudbalu ove godine

Iako je posle žreba u Kataru Kamerun označen kao "autsajder" u konkurenciji Brazila, Švajcarske i Srbije, samopouzdanja afričkoj selekciji ne manjka. Selektor Song je najavio najviše ciljeve, uveren je da će Kamerunci daleko dogurati, a korak dalje otišao je legendarni Samuel Eto. 

Nekadašnji napadač Barselone sada je predsednik Fudbalskog saveza Kameruna, a u razgovoru sa tamošnjim medijima istakao je da će Neukrotivi lavovi osvojiti i titulu na Mundijalu. 

- Idemo u Katar da osvojimo titulu. Ući ćemo u svaku utakmicu sa ciljem da pobedimo. Drugi nemaju tu magiju kao mi. Niko ne može da nam zabrani da sanjamo. Za nas, vi ste najbolji na svetu - rekao je legendarni napadač Samuel Eto.

Foto: Reuter/Mohamed Abd El Ghany

Kamerunci će takmičenje na Svetskom prvenstvu otvoriti protiv Švajcarske 24. novembra, sledi duel sa Srbijom 28. i na kraju klasik protiv Brazila 2. decembra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija