• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2022

20:07

HIT SCENA! Novak naterao sudiju da prizna grešku! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

HIT SCENA! Novak naterao sudiju da prizna grešku! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo turnira u Madridu

Novak Đoković je savladao po 18. put u karijeri Gaela Monfisa rezultatom 6:3, 6:2 i tako postao prvi teniser koji ima seriju od 18:0 protiv nekog tenisera.

Nije imao mnogo problema na ovo meču najbolji teniser sveta, ali desio se jedan sporan momenat na meču.

Posle jedne sudijske odluke, Novak je protestvovao kod arbitra meča zbog greške, a zatim mu je nepristojna madridska publika zviždala.
Ipak, nije to omelo prvog igrača planete, nastavio je silovito i bez problema izborio treće kolo. 

Nakon rukovanja sa Francuzom, prišao je sudiji i rekao mu da prizna grešku, a po njegovoj reakciji arbitar je uvideo da nije dobro postupio.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija