• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2022

17:40 >> 18:00

NOVAK I OBRADOVIĆ SE POMIRILI!? Doneli SRBIJI "SALATARU" pa se posvađali zbog ĆEVAPA! Sada zakopali ratne sekire!

Starsportphoto

Tenis

NOVAK I OBRADOVIĆ SE POMIRILI!? Doneli SRBIJI "SALATARU" pa se posvađali zbog ĆEVAPA! Sada zakopali ratne sekire!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković prošetao se danas po Adi, a njegova pojava privukla je brojne prolaznike kako bi se fotografisali

Sprema se veliki povratak Novaka Đokovića na ATP tur nakon što je sramno isteran iz Australije. Srpski teniser učestvovaće na turniru u Dubaiju, a on poslednjih dana vredno radi i trenira u Beogradu kako bi bio što spremniji. 

Novak je današnji dan iskoristio da se prošeta po Beogradu, a brojni prolaznici molili su ga za fotografiju. Ipak, sve bi to bilo jasno da to nije objavio bivši selektor Srbije Bogdan Obradović na svom Instagram profilu. 

Obradović je objavio fotografije Novaka Đokovića i polaznika njegove teniske akademije, a pre mesec dana bivši selektor Srbije rekao je da on i najbolji teniser sveta nisu u kontaktu. 

- U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu. Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: "Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno..." Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape... Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega - rekao je Obradović za "Sportlight"!

Ipak, moguće da je došlo do boljitka u odnosima nakon što se Novak vratio iz Australije budući da je Obradović bio jedan od retkih ljudi iz tenisa koji su na sav glas branili srpskog tenisera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija